A Neverland ízei

Egy műkedvelő rajongásával összeválogatott ételek és italok

Bár

Nyüzsgő budapesti éjszaka a város szívének melegében.

Étterem

Rusztikus ételek egy csipetnyi amerikai beütéssel, Neverland atmoszférában.

Neverland bár

A legjobbat érdemled. Akkor is, ha „csak” egy kávéra vagy egy italra ülsz be hozzánk.

A Neverland egyet jelent a szabadsággal és a lazasággal, egy dolgot azonban nagyon komolyan veszünk: a minőséget. Olyannyira, hogy a baristánk minden kávészemet megvizsgál, mielőtt a kávéőrlőbe teszi őket. Igen, lehet, hogy ez egy kicsit túlzás, de a maximalista énünk így nyugodt.

Ez a fajta megszállottság az egész itallapunkon végigvonul. Az üvegpolcainkon a világ különböző tájairól érkezett ginek, vodkák, whiskyk, rumok köszönnek vissza, de persze a tökéletes hőmérsékletre behűtött sörök és borok sem hiányoznak a repertoárból. A koktéllapunkon a kihagyhatatlan klasszikusok mellett a Neverland specialitását is megtalálod – mondanunk sem kell, hogy a minőségi alapanyagokkal itt sem spórolunk.

Neverland étterem

Városi étterem rusztikus ízekkel, amerikai életérzéssel átitatva.

Mi az egyszerű fish&chips-be is teszünk egy kis csavart, méghozzá a házi készítésű tartár, a citrom és a karakteres fűszerezés tolmácsolásában. A gasztorélet a klasszikus amerikai burgereken túl is pezseg nálunk: kérhetsz fokhagymás szósszal átitatott garnélarákokat, roppanós bundába öltöztetett Jalapeno Popperst vagy egy spéci öntettel meglocsolt salátát.

Az ebédet vagy vacsorát megkoronázhatod egy minden ízében harmonikus desszerttel és leöblítheted egy ízlésedre szabott limonádéval, gyümölcslével (de szemezgess bátran az alkoholosital-palettánkról is).

Ha glutén- vagy laktózérzékeny vagy, az sem probléma – a legbiztosabb, ha ezt az érkezésed előtt, foglaláskor jelzed nekünk, hogy mire megérkezel, a séfünk egy neked kitalált ajánlattal fogadjon.

Close Menu
×
×

Cart