A céges party helyszín kiválasztása alapvető fontosságú a sikeres esemény megszervezése során. A csapatépítő tréningek, céges karácsonyi bulik vagy születésnapi ünnepségek nagyszerű lehetőséget nyújtanak a csapatszellem fejlesztésére – és a kollégák felhőtlen szórakozására is. De miért is érdemes időről időre ilyen eseményeket szervezni – és hogyan találd meg a számotokra legideálisabb helyet? Cikkünkben adunk némi támpontot mindehhez!

 

Buli egy összetartóbb, hatékonyabb csapatért

 

Ha választhatsz, kikkel dolgozol szívesebben? Azokkal, akikről sosem tudhatod, hányadán álltok egymással, hiszen alig ismered őket – vagy akikkel már közös, belsős poénjaitok is vannak?

 

Valószínűleg kollégáid is így vannak ezzel: minél motiválóbb és egyben otthonosabb a légkör, annál bátrabban merik kifejezni önmagukat, ötleteiket. Egy céges partyval sokat tehetünk azért, hogy csökkenjen a munkatársak közti távolság. Hiszen az ilyen alkalmakkor a munkatársak kötetlen környezetben találkozhatnak egymással, és jobban megismerhetik a másikat. A munkahelyi hierarchia ugyan kötött, de egy ilyen estére a főnökök is ugyanolyan csapattagokká válnak, mint mindenki más. Ez pedig a későbbiekben elősegítheti a feléjük is való, nyitottabb kommunikációt és együttműködést.

 

Az ideális céges party helyszín 5 fő ismertetőjegye

 

A céges party helyszín kiválasztásánál számos tényezőt érdemes figyelembe venni. Erről már az ideális céges rendezvényhelyszínről szóló blogcikkünkben is ejtettünk néhány szót. De milyen is a vállalati bulid ideális színtere?

 

1. Illeszkedik az esemény típusához, céljaihoz…

Minden alkalom – vagy épp ünnepség – más. Egy csapatépítő tréning nem ugyanazt a helyszínt igényli, mint egy céges karácsonyi buli, vagy épp egy kolléga születésnapi ünnepsége. 

 

2. …és a létszámhoz is

Mielőtt belefognál, érdemes körbeküldeni egy e-mailt/kérdőívet a csapattagok körében, és megtudni, hányan lesztek. Főképp, ha egyéb programokat (pl. szabadulószoba) is becsempésznél a parti menetrendjébe, hiszen ott csak kisebb csapatokkal tudtok operálni.

 

3. Nem lépi túl a rendelkezésre álló büdzsét a bérlése

A költségkerete pontos meghatározásával egyszerűbben tudtok kalkulálni, mi fér bele és mi nem. Mi a Neverlandnél minden ügyfelünknek egyedi árajánlatot adunk, hiszen minden kérés más és más.

 

4. Jól felszerelt, frekventált hely

Szeretnétek zenét? Kivetítőt, projektort? Fontos, hogy jó előre döntsd el a csapatoddal, mi legyen a program, és ahhoz mérten válasszátok ki az ideális helyszínt. Emellett az is lényeges, hogy még a távolabbról érkezőknek is megoldott legyen az oda- és visszajutása, esetleg ottalvása.

 

5. És még különleges programjai is vannak…

Blogunkat végignézve már láthatod: számtalan típusú céges igényhez, rendezvényprofilhoz vagyunk képesek illeszkedni. Szabadulószobánkban a közös kalandok még jobban összekovácsolhatják csapatod. Míg akik inkább pihennének, azok számára a whiskykóstolásunk vagy koktéljaink jelenthetnek érdekes, szórakoztató programot. Egy vacsora a hangulatos éttermünkben szintén különleges atmoszférát teremthet.

 

Van még kérdésed?

 

Ha csapatépítőd vagy bármilyen más, céges party helyszínét keresed, ránk számíthatsz. Ha szeretnéd nem mindennapi programokkal is kiegészíteni a partit, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!