Az ideális céges rendezvényhelyszín megtalálása mindig kihívást jelent, hiszen az ilyen eseményeknél nemcsak a szórakozás, hanem a csapatépítés és az emlékezetes pillanatok megteremtése is kulcsfontosságú. Mire figyelj legközelebb, ha céges rendezvényhelyszínt keresel? A Neverland következő blogbejegyzésében ebben segítünk!

 

Sokkal jobban tudunk olyanokkal együtt dolgozni, akiket egy kicsit közelebbről, magánemberként is ismerünk. Persze nem kell rögtön összebarátkozni és puszipajtásokká válni, de néhány, az irodán kívül közösen eltöltött program összekovácsolhatja a csapatot. A hangulatot pedig igazán jól megalapozza, ha megtaláljuk a megfelelő céges rendezvényhelyszínt.

 

A céges rendezvényhelyszín – alapvető kérdések

A tökéletes céges rendezvényhelyszín megtalálásához első körben egy sor kérdésre kell válaszolnunk.

 

  • Mi az esemény profilja, milyen céllal kerül megrendezésre? Konferencia, csapatépítés, céges karácsonyi buli vagy kollégák születésnapja?
  • Van-e tematikája és a helyszínnek illeszkednie kell-e a vállalat stílusához, hangvételéhez?
  • Hány fő részvételére lehet számítani, és akik eljönnek, merre laknak?
  • Fontos-e, hogy könnyen megközelíthető legyen tömegközlekedéssel és autóval a helyszín?
  • Milyen felszereltségre van szüksége a helynek? Kell-e például hangosítás, projektor, audiovizuális eszközök? 
  • Biztosítanak-e catering szolgáltatást, és milyen lehetőségek állnak rendelkezésre az ételekkel és italokkal kapcsolatban (allergiák, vegán opciók)?
  • Milyen árkategóriában gondolkodhatnak a szervezők, mekkora büdzsé áll rendelkezésre a cég részéről?
  • Mennyire rugalmas a helyszín az igények változtatásával kapcsolatban, mennyire testreszabható az esemény?
  • Ha lazább céges rendezvényről van szó, a helyszínen van-e tánctér, különszoba?

 

Dobd fel egy kis extrával a céges rendezvényhelyszínt Neverland programokkal

Ha megválaszoltad ezeket a kérdéseket, nagyjából már körvonalazódni kezd, hogy milyen céges rendezvényhelyszínt keresel. Ezek fényében lehet szűkíteni a kört, és ha ránk hallgatsz, nem elégszel meg egy sima konferenciateremmel, éttermi különteremmel, hanem valami extrábbat keresel. Fő profilunk a szabadulószobás élmény, de sok cég választja partik tartásához is, hiszen lehetőség van a Neverland éttermében vacsorázni, a VIP különszobában whiskykóstolásra, és persze megspékelni az estét egy izgalmas szabadulószobával.

 

A szabadulószobázás izgalma kortól és nemtől függetlenül mindenkit magával ragad, hiszen együtt keresni a kulcsokat, zárakat, jeleket és megfejtéseket máshoz nem hasonlítható élmény.

 

Jó, ha erre is figyelsz a céges rendezvényhelyszín választásnál

Persze nemcsak a céges rendezvény helyszínen van a hangsúly, az esemény sikerét egy sor más dolog is befolyásolhatja. 

 

Jó ötlet lehet egy előzetes kérdőív körbeküldése, ahol felmérhetjük az igényeket, megnézhetjük, hányan tudnak eljönni az eseményre, vannak-e különleges kérések az ételeket illetően. Előbbi főleg a szabadulószobákba kerülő csapatok elosztása miatt fontos, mert 4-5 főnél nagyobb létszámú csoportok nem tudják maradéktalanul élvezni a rejtvények és fejtörők megoldását. Az sem baj, ha nem az egész társaság szeretne részt venni a szabadulásban, ők addig a különtermünkben múlathatják az időt, koktélokat, whiskyt kóstolva.

 

Ha kérdésed lenne a foglalással, a szobaválasztással, az étteremmel kapcsolatban, keress fel minket elérhetőségeink egyikén! A Neverland munkatársai állnak rendelkezésedre, és egyeztethetitek külön kéréseidet is.