Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin

Mindig megtisztelő, amikor vendégül láthatunk családokat, barátokat, céges csapatokat vagy akár influencereket egy-egy fotózásra, és vloggereket szabadulószoba kipróbálására. Ebben a bejegyzésben 3 videót szeretnénk megmutatni Neked, amelyek nemrég készültek nálunk még a nyitás előtt. Ha kíváncsi vagy a kulisszákra, néhány extra részletre amit máshol nem mutattunk meg a nyilvánosság számára, akkor érdemes megnézned a videókat.

Zárt osztály

Hédinke nagyon felkészülten érkezett barátaival (Anna, Soma), még egy segítő videót is megnéztek a verseny előtt, hogyan lehet a leghatékonyabban és leggyorsabban kiszabadulni egy szabadulószobából. Hédinke a “Zárt Osztály” szabadulószobát próbálta ki, és az előzetes felkészülés sokat segíthetett nekik, mert a szobából 55 perc alatt kijutottak – ezzel meg is nyerték a rögtönzött házi bajnokságot! Nagyon szuper, hogy nem tartott titokban TOP10 tanácsot, így

ezeket a nyerő szabadulós tippeket meg is osztotta a videójában – Neked is segítség lehet!

 

Nagy vadnyugati rablás

Henry Kettner szuper csapatában Dávid és Barni volt, ők a “Nagy vadnyugati rablás” szobát próbálták ki. A videóból kiderül, hogy Herny nincs jóba a kottaolvasással, de a zongorán így is eljátszott volna bármit. Volt még a vadnyugathoz méltó puska özön, és még sakkozni is lehet – ha már levetted a szemed a világító fiókról, ami miért is világít?

“Nekem ez egy nagyon pozitív csalódás volt, nagyon jól éreztem magam!”

 

Rácsok Mögött

Lina és Panni Attilával játszott a “Rácsok Mögött” pályán. Sok vicces pillanatot mutattak meg, többek között WC-be kotorászást, távirányítós autózást, mágneses kulcsmozgatást – mindent bevetettek, csak hogy ki tudjanak szabadulni. Az elképzelés működött, ugyanis a tökéletes tervvel kiszabadultak a börtönből 5 másodperccel a játékidő vége előtt.

Ez Extra vicces! Ilyen vicces szabadulószobában nagyon régen voltam!

* * * * *

Próbáljátok ki ti is az 5 szoba közül valamelyiket! Rendezzetek házi-bajnokságot, csapatépítő délutánt, és legyen hasonlóan fantasztikus élményben részetek. Szabadulószoba pálya választás és foglalás itt »

Szeretnéd, hogy elsőként neked szóljunk, ha történik nálunk valami?

.

Még több izgalmas bejegyzés

vadnyugat-szabaduloszoba

Szabadulószoba Vélemények

A Neverland szórakoztató centrum csapattagjaként rendkívül fontosnak tartom a szabadulószoba vélemények gyűjtését és dokumentálását. Vendégeink között számtalanul fordulnak elő olyanok, akik nem először járnak már nálunk –

Elolvasom »