Családi szabadulószoba

A szabadulás úgy az igazi, ha az egész család összefog. Válaszd ki kedvenc családi szabadulószoba témádat és foglalj időpontot az egész famíliának a Neverlandbe!

Családi szabadulószoba választék

A Neverlandben összesen 7 szabadulószoba van, amelyek különböző témájúak. Ezek közül némelyik gyerekek számára nem alkalmas, hiszen túlságosan rémisztő, de mi a családokra is gondoltunk. A Harry Potter ihlette szabadulószobánk például tökéletes családi szabadulószoba, ahol az élmény garantált. Itt a mágikus világ csodáit fedezhetitek fel, miközben persze megmentitek a varázsvilágot a gonosztól.
Ha viszont egy izgalmas kalandra vágytok, akkor a vadnyugati rablást vagy a börtönből való szökést ajánljuk jó szívvel. Valamivel komolyabb témájú szabadulószobánk, a Csernobil szoba is úgy készült, hogy akár már 10 éves kortól részt vehetnek a gyerekek Európa megmentésében.

Családi szabadulószoba extra élménnye

Tény, hogy a Neverland fő szolgáltatása a szabadulószoba, azonban tudtad, hogy nálunk nem csak erre van lehetőséged? A Neverland saját étteremmel és bárral is rendelkezik, ahol mennyei italokat és ételeket szolgálunk fel. Legyen hát teljes az élmény és zárjátok a sikeres szabadulást ínyetekre való fogással. Konyhánk nemzetközi ételeket készít, így csak rajtatok múlik, hogy olasz, amerikai vagy egy jó magyar ételt választotok.
Bárunkban a felnőttek isteni kézműves söröket, borokat, koktélokat és a világ minden tájáról beszerzett különleges gineket és whiskeyket kóstolhatnak meg. A gyerkőcöket pedig természetesen különféle üdítőitalokkal várjuk.

Családi szabadulószoba Budapest szívében

A Neverland Budapest közepén, a Dohány utcában található, így tömegközlekedéssel nagyon egyszerűen idetaláltok. A Kálvin tértől Deák tértől, Ferenciek terétől és az Astoriától is csak 10 perc sétára vagyunk. Az autóval érkezőknek lesz lehetősége az utcában parkolni, de arra figyeljetek, hogy a parkolás fizetős. Sportosabb család vagytok és Bubival érkeznétek? Ez is rendben van, hiszen közel hozzánk van is egy Bubi állomás.

Gyakran ismételt kérdések

Természetesen igen. Ha szabadulós élményt ajándékoznál, akkor weboldalunkon tudsz legalább 2 fő részére utalványt vásárolni, amelyet a vásárlástól számítva 6 hónapon belül használhat fel az ajándékozott bármely szobában. Igény esetén kinyomtatjuk, hogy esztétikus ajándékutalványként adhasd át. Ezt nálunk, személyesen tudod átvenni.

Igen, a játék megkezdése előtt ugyanis van néhány teendőnk. Ne aggódj, gyorsak leszünk. Csak a játékszabályt szeretnénk ismertetni, valamint időt hagyni arra, hogy lecuccoljatok zárható szekrényeinkbe. Mivel a játékos csapatok folyamatosan váltják egymást, a játékokat időben kezdjük, ezért ha késnétek, akkor az a játékidőből megy el. Kérlek, ezt mindenképp vegyétek figyelembe!

Ha időben érkeztek, van lehetőségetek bár részlegünkön elfogyasztani egy frissítő italt is, hogy jobban menjen a szabadulás.

A Neverlandben összesen 7 szoba található, amelyeknek együttesen 45-50 fős a befogadóképessége. Éppen ezért ha időben felveszitek velünk a kapcsolatot, akár mind a 7 szobát lefoglalhatjátok. Ezzel lehetőségeket van egy hatalmas baráti vagy családi társasággal akár versenyezni, hogy ki tud hamarabb szabadulni. Emellett pedig céges csapatépítőként is remek program. Persze akkor is van lehetőségetek több szobát foglalni, ha szimplán csak szeretnétek kipróbálni őket egymás után.

Szobáink mindegyike elérhető angol nyelven is, némelyik pedig franciául is. Ennek köszönhetően természetesen egy nemzetközi társaságot is nagy szeretettel várunk.

Neked ajánljuk

nézz szét további szobáink között