Csernobil szabadulószoba

Mindig is arról álmodtál, hogy egy nap hősként tekintenek rád? Szeretnél valami nagy dolgot tenni az emberiségért? Nos, akkor itt a remek alkalom, hogy megmentsd Európát egy hatalmas katasztrófától. A Csernobil szabadulószoba rengeteg izgalmat tartogat, na meg persze a nyomás is nagy lesz. Akár barátokkal, akár kollégákkal vagy családod tagjaival élnéd át az élményt, egy tuti: a kezetekben van Európa sorsa. Ismerd meg a Neverland Csernobil szabadulószoba küldetését és foglalj időpontot még ma!

Csernobil szabadulószoba: a küldetés

Képzeld el, hogy látogatóként érkeztek a csernobili atomerőműbe, de arra, ami az érkezésetek után történik, egyikőtök sem számít. Egy kisebb robbanás rázza meg alattatok a földet, mire kétségbeesetten egymásra néztek. Ekkor zúgni kezd a rádió és valaki oroszul szólal meg egy sercegő hangszóróból. Nem kell ismernetek a nyelvet, hogy megértsétek, nagy baj van.

Az orosz mérnök utasításaiból kiderül azonban, hogy nincs még minden veszve. Van esély az újabb, mindent elpusztító robbanás megelőzésére, ha beindítjátok a pótgenerátorokat. Ehhez viszont meg is kell találni azokat, ami nem olyan könnyű feladat, és ha sikerrel jártok sincs vége a veszélynek. A katasztrófa megelőzéséhez további utasításokat fogtok kapni. Rajtatok áll, hogy megmenekül-e a kontinens.

Igazi csernobili hangulat vár titeket

Megkopott, rozsdás gépezetek, veszélyes, radioaktív sugárzást jelző táblák, elhagyatott helyiségek, gázmaszkok és törmelék. Az élethűen berendezett, omladozó helyeket illusztráló szabadulószoba hátborzongató és nyomasztó látványa egy szempillantás alatt Csernobilba repít titeket.

Kiknek ajánljuk a Csernobil szabadulószoba izgalmait?

Az 5-ös skálán 4-es nehézségű küldetést 10 éves kor felett ajánljuk. Legalább ketten mindenképp kelletek a misszió véghezviteléhez, de ha a társaság nagyobb, akár 7 fő is részt vehet a kontinens megmentésében. Ne állítson meg titeket, ha a csapat néhány tagja nem beszél magyarul. A Csernobil szabadulószoba – csakúgy, mint a többi – angol nyelven is elérhető.

Legyen teljes az élmény!

A Csernobil szabadulószoba missziója jelentős stressz alá helyez titeket, hiszen hatalmas a tétje. A küldetés után ki kell engedni a felgyülemlett feszültséget, főleg, ha sikeresen teljesítettétek. Eresszétek ki a gőzt a Neverland bár részlegén egy finom itallal, vagy kössétek egybe a kalandot egy mennyei vacsival éttermünkben.

Neverland élmény ajándékba

Szülinap, névnap, esetleg évforduló közeleg, de még nincs meg az ajándék? Lepd meg szeretteidet egy nem mindennapi dologgal! A Neverlandbe szóló ajándékutalványtól tuti mindenki eldobja az agyát. Horror, varázslóvilág vagy vadnyugati üldözős-menekülős? Az biztos, hogy nálunk mindenki megtalálja személyes kedvencét.

Állatbarát hely vagyunk

Ha kutyusod szobatiszta és nem ijedős, sőt szeretne egy mentőkutya bőrébe bújni, akkor nyugodtan magaddal hozhatod, hogy segítsen véghez vinni a küldetést. A Neverland egy teljesen állatbarát hely, ahol kispajtásod mind a kaland, mind a sikeres küldetés megünneplése során veled tarthat.

Készen állsz egy felejthetetlen kalandra?

Foglalj szabadulószobát még ma!

Neked ajánljuk

nézz szét további szobáink között