Egy tusfürdőszett, valamilyen vásárlási utalvány vagy mindenki “kedvence”, néhány pár zokni… Valld csak be, ezek egyikéről sem egy egyedi szülinapi ajándék jut az eszedbe. Idén szeretnéd valami izgalmasabbal meglepni egy barátodat, rokonodat vagy kedves kollégádat? Blogcikkünkben bemutatunk két, nem mindennapi ötletet, amellyel különlegesebbé varázsolhatod az ünnepelt napját! 

 

Mi mindenre kell odafigyelned, ha egy születésnapot szervezel?

 

Megszervezni egy születésnapi bulit korántsem csak játék és mese. Sokkal inkább fontos és felelősségteljes feladat, hiszen szeretnénk, hogy az esemény emlékezetes legyen az ünnepelt számára. A kellemes hangulat mellett azonban fontos odafigyelnünk még jó néhány dologra – például az alábbiakra:

 

  • az izgalmas születésnapi programok biztosítása
  • a meghívók szétküldése, a vendégek pontos számának időbeni leegyeztetése
  • a helyszín és az időpont lefoglalása (szintén idejekorán)
  • egyeztetés a vendégekkel arról, milyen étel-italkínálatra számíthatnak (esetleg hozniuk kell-e valamit)
  • és még sorolhatnánk…

 

Fárasztó mindebbe még belegondolnod is? Ezt teljesen megértjük – de miért is ne köthetnéd össze a kellemest a hasznossal? Adj egy olyan rendezvényt ajándékba az ünnepeltnek, ahol mindent megoldanak helyettetek! Programismertető blogcikkeinkből megtudhatod, mi a Neverlandnél milyen szolgáltatásokat kínálunk a szülinaposoknak. Most bemutatunk kettőt a kedvenceink közül!

 

Egy igazán egyedi szülinapi ajándék: ünneplés egy szabadulószobában

 

Élmény neki és nektek is: egy szabadulószoba meglátogatása igazi élményt nyújthat az ajándékozottnak és a barátoknak is. Egy izgalmas kaland, ahol ügyességeteket és kreativitásotokat is megmutathatjátok, miközben a csapat is összekovácsolódik! Hogy mi a legjobb egy szabadulószobában? 

 

A leginkább talán az, hogy sohasem unalmas. Amellett, hogy fejleszti az együttműködési készségeteket, rendkívül szórakoztató is. Így egy olyan, közös élményt nyújt, amelyről még sokáig fogtok beszélni! Ráadásul az aztékok letűnt, de varázslatos korától kezdve, a börtönből való szökésen át, az őrültek házából történő kiszabadulásig számos tematika közül válogathattok. Minden csak azon múlik, mi érdekel benneteket és az ünnepeltet!

 

A szabadulószobák mindemellett tele vannak különféle rejtvényekkel és feladatokkal, amelyek izgalmassá teszik az élményt. Minden résztvevőnek lehetősége nyílik megmutatni a kreativitását, ügyességét és logikai képességeit – így még a versengőbb szellemű barátaitok is élvezni fogják!

 

Ünnepelj, akár egy filmsztár: egy este a VIP-szobában

 

A szülinapos kevésbé élvezné a csapatmunkát? Sokkal inkább olyan, akár egy különleges díva, vagy egy rejtélyes bonviván, aki szeret néha elvonulni a kíváncsi szemek elől? A VIP-szobánkat neki találtuk ki. Ez az exkluzív berendezésű, prémium italokkal ellátott, félreeső privát szoba, bár a belvárosban helyezkedik el, tökéletesen hangszigetelt. Az igényes bőrkanapék és italbár körében nemcsak tárgyalások, hanem valódi forgatások is zajlottak. 

 

Így egy minden igényt kielégítő helyen bulizhattok és pihenhettek, ahol nemcsak a koktélokra, de még a vacsorára sem lesz gondotok! Az ott tartózkodásotok teljes ideje alatt rátok és a kéréseitekre irányul majd a figyelmünk. Így a szülinapos is épp olyan különlegesnek érezheti magát, amilyen valójában – miközben ti is remekül szórakoztok! Sőt: mivel állatbarát hely vagyunk, kisállataitok is veletek ünnepelhetnek! 

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, ha foglalnál – segítünk megszervezni a tökéletes szülinapot!