A 18. születésnap mindenki életében nagy mérföldkőnek számít, amit érdemes emlékezetessé tenni. Ahelyett, hogy ékszerrel, órával vagy valamilyen más tárgyi ajándékkal lepnénk meg az ünnepeltet, ajándékozzunk élményt! Az élmény ajándék 18. szülinapra biztos, hogy felejthetetlen lesz.

 

Akinek van a családjában olyan rokon, akinél “vészesen” közeleg a felnőttkor, bizonyára már alaposan töri a fejét, hogy mivel ajándékozza meg őt. Az “élmény ajándék 18. szülinapra” bepötyögésével az internet számos találatot kidobhat, de valószínűleg egy sem olyan komplex helyszín, mint amiről a Neverland csapata mesél majd a következőkben.

 

A jó 18. születésnapot élmény ajándékkal érdemes megünnepelni

Kezdetnek nézzük meg, mitől is lesz jó és emlékezetes egy tizennyolcadik születésnap.

  • Egyedi, az ünnepeltre jellemző élmény ajándékot kap az illető a 18. szülinapjára, ami valóban örömet szerez neki.
  • Ott van a családja és a barátai, egyszóval azok a fontos emberek az életében, akik csodássá tették az elmúlt 18 évet.
  • Kreatív és szórakoztató az esemény, nem egy átlagos pénteki nap.
  • Nem feledkeztek el az emlékek rögzítéséről sem, videók és fotók garmadája készül a bulin, amiket később nézegetve majd jó lesz nosztalgiázni.
  • Az ételek és italok is fontos részét képezik a programnak, hiszen üres hassal nem lehet egy kiadósat ünnepelni. Figyelj oda, hogy mindenki megkóstolhassa a finom falatokat, készüljetek mentes ételekkel és alkoholmentes innivalókkal is. A Neverlandben erre mind lehetőségetek lesz.
  • Van zene és lehet táncolni is, és a legjobb, ha mindezt különteremben tehetitek meg, nem zavarva a többi vendéget.
  • Legyen lehetősége a szülőknek, a barátoknak és magának az ünnepeltnek is kifejeznie érzéseit és azt, hogy mit jelent neki ez a nap.

 

Élmény ajándék 18. szülinapra – szabadulás és falatozás

Ha egyedi élmény ajándékot keresel 18. szülinapra, akkor próbáld ki a Neverland szabadulószobákat! Ha sosem voltál még szabadulószobában, akkor még nem tudod, milyen élmény többedmagaddal dolgozni egyszerre egy izgalmas feladaton, kijutni egy furfangos módon, rejtvényekkel lezárt helységből, ahol az adrenalin az egekbe szökik. Ha már megvan a vendégsereg teljes listája és a dátum is, kérj ajánlatot, hogy biztosan időben le tudd foglalni a helyszínt!

 

Válaszd hát 18. szülinapi élmény ajándéknak a Neverland tematikus szabadulószoba komplexumát, ahol különböző stílusú helyszínek közül választhatsz! Bontsd kisebb csapatokra a társaságot, és a logikát, józan paraszti észt és megérzéseket bevetve közös erővel oldjátok meg a feladatokat, keressétek meg a kulcsokat, nyissátok ki a zárakat és közben nevessetek jókat!

 

Ha ez kész, a Neverlandben lehetőség van vacsorázásra is, és még csak ki sem kell tennetek a lábatokat az épületből! Így két programot szervezel le egy füst alatt.

 

Egy felnőttes, extra élmény ajándék 18. szülinapra

Mivel Magyarországon (is) 18 éves kor betöltése szükséges ahhoz, hogy hivatalosan alkoholt ihass, ezért ez a születésnap kell, hogy tartalmazzon némi italkóstolást is. Így lesz aztán igazán felnőttes az élmény ajándék 18. szülinapra.

 

A Neverland VIP szobájában whisky kóstolás vár, nincs is ennél felnőttesebb és kifinomultabb program, melyet együtt élhet át a nagybetűs Életbe kilépő ünnepelt és szülei, barátai. Ismerjétek meg közösen a különböző fajtákat, tanuljatok róluk érdekességeket az italmesterektől és szerezzetek különleges emlékeket!

 

De ha nincs ínyetekre a whisky, a Neverland koktélbárban mindenki megtalálja a szájízének megfelelő kreációkat.

 

Ha segítségre van szükséged a szervezéshez, kérd ki kollégáink tanácsait elérhetőségeinken! Hozzáértésükkel mindenképpen könnyebb lesz összeállítani a megfelelő csomagot, mely szuper élmény ajándék 18. szülinapra.