Fontos ünnep közeleg férfi családtagod, barátod, kedvesed életében? A tárgyi ajándéknál valami izgalmasabb dologgal szeretnéd emlékezetessé tenni a bulit? Ha mindkét kérdésre „igen” a válaszod, már biztosan lázasan ötletelsz, mi lehet a legjobb élmény ajándék férfiaknak – a jó hír pedig az, hogy célba is értél! A Neverlandben mindent adott, ami egy felejthetetlen élményhez szükséges: 7 izgalmas szabadulószoba, isteni ételek, prémium italok, VIP szoba, bulihangulat… ne habozz, foglalj már ma!

Szabadulószoba: a legjobb élmény ajándék férfiaknak

A férfiak többsége imádja a kalandfilmeket. Ha a te ajándékozottad is ebbe a kategóriába tartozik, a Neverland szabadulószobáiért rajongani fog: nálunk ugyanis mindenki egy izgalmas mozi főszereplőjének érezheti magát! 7 különböző szabadulószoba játékunk mindegyike felejthetetlen élményajándék férfiaknak: fordulatos sztorik, valósághű látványelemek és agytekervényeket dolgoztató feladatok jellemzik őket. A Neverland szobáiból kijutni ráadásul valódi kihivás és dicsőség, ami egy vállveregetést minimum megérdemel – ki ne szeretné, hogy az ajándéka átvétele után még hősként is ünnepeljék?

Fojtsátok le az adrenalint egy finom vacsorával!

Az élmény ajándék férfiaknak akkor lesz igazán sikeres, ha a finom ételek sem maradnak ki az estéből. A Neverlandnél szerencsére ez is adott: éttermünk a magyar, az amerikai, az olasz és a francia konyha kedvenc fogásait kínálja, egy kis csavarral. Akár egy különleges vadételre, pecsenyére vágyik az ünnepelt, akár egy emberesen megpakolt hamburgert tolna be, tőlünk nem fog csalódottan távozni!

élmény ajándékba férfiaknak

Nálunk van mivel koccintani

Az ajándék élmény férfinak és nőnek egyaránt egy jóleső koccintással lesz teljes. Őszinték leszünk: lehet, hogy ez nálunk kisebb nehézségekbe ütközik majd, mert bárpultunk választéka finoman szólva is zavarba ejtő… A nem mindennapi whisky és rum specialitások mellett prémium évjáratú pálinkák, autentikus konyakok és minőségi borok közül is válogathattok. Ha pedig a köszöntő után egy habos korsóval vagy egy long drinkkel folytatnátok az estét, kósoljátok meg finom söreinket, vagy fedezzétek fel extrém széles gin-tonik és koktélkínálatunkat!

ajándék élmény férfinak

VIP élmény, VIP szobában

Ha a szabadulószoba Indiana Jones-i kalandjai után szívesen váltanátok James Bond kifinomult stílusára, VIP helyiségünkben ezt is megtehetitek. Ha lefoglaljátok privát szobánkat, az ünnepelt gyakorlatilag egy saját férfiklubot is kap egy estére ajándékba! Külön bejárat, kényelmes bőrkanapék, kérésre külön bartender és exkluzív italkóstolók… Ezt nevezzük úgy, hogy felejthetetlen élmény ajándék férfiaknak!

Élmény ajándék férfiaknak, központi helyen

A Neverland egy új világ élményét nyújtja – mégsem a világ végéig, csak a Dohány utca 22-24-ig kell elmennetek érte! Ha tömegközlekedéssel jöttök, kismillió lehetőség áll rendelkezésetekre: a Deáktól, a Kálvintól, a Ferenciektől, az Astoriától és a Blahától egyaránt 10 perc sétára vagyunk. Az autósoknak jó hír, hogy az utcában lehet parkolni is. Reggel 8:30 és este 20:00 között kell díjat fizetni, a parkolózóna kódja 3071.

Személyes meglepetés vagy utalvány: csak rajtad áll!

A férfi élmény ajándék sokféle lehet. Ha le tudsz szervezni egy fix találkozót, foglalj, és hozd el az ünnepeltet meglepetésként a Neverlandbe! Ha viszont mindenki be van táblázva és nehézkes a szervezés, akkor sem úszott el a kiszemelt élmény ajándék férfiaknak. A Neverlandben ugyanis ajándékutalványt is vásárolhatsz, amit az ünnepelt a lejáratig akkor vált be, amikor csak akar!

Kérdésed merült fel szabadulószobáinkkal, vagy a foglalással kapcsolatban? Örömmel segítünk: vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!