Harry Potter szabadulószoba

Még mindig arról álmodozol, hogy egyszer majd megérkezik a rég elkésett felvételi értesítés a varázsló-iskolából? Jó hírünk van: a Harry Potter ihlette szabadulószoba mágikus falai között már meg is kezdheted a tanulmányaidat! A Neverland különleges világában garantáltak a felejthetetlen élmények: akár barátokkal, munkatársakkal, vagy családdal érkezel, fülig érő mosollyal és eddig fel nem fedezett, varázslatos képességekkel fogsz távozni. Tudj meg többet és foglalj már ma!

Erről szól nálunk a Harry Potter szabadulószoba

A bevezetőben azt mondtuk, a Neverlandben megkezdheted tanulmányaidat varázslótanoncként – a pontos valóság azonban az, hogy azonnal az iskola végső kihívásához ugrunk! A feladat izgalmas, de természetesen nem egyszerű: meg kell találnotok egy veszélyes bájital receptjét. Nem kertelünk, nagy lesz a nyomás: a teljes varázslóvilág biztonsága rajtatok múlik, hiszen, ha ez a bizonyos recept gonosz erők kezébe kerül, annak végzetes következményei lehetnek! Persze ne aggódjatok, nemcsak ez a negatív motiváció lebeg majd a fejetek fölött: ha sikerrel jártok, csodás jutalomban részesültök!

Kinek ajánljuk ezt a játékot?

A Neverland Harry Potter szabadulószoba teljesítéséhez nem kell ismerned a filmsorozatot, a berendezés és a feladatok nem kifejezetten arra épülnek. Célunk egy mágikus világ megteremtése számotokra. Bár a szabadulószoba Harry Potter stílusban elsősorban azoknak ajánlott, akik már szerelembe estek Rowling varázslatos világával, korántsem csak a rajongók fogják élvezni! Nálunk inkább a mágikus hangulat megidézése a cél, nem pedig a sorozat részleteinek ismerete. Azoknak is jó szívvel ajánljuk, akik eddig egyáltalán nem ismerték, esetleg nem kedvelték a népszerű varázslóuniverzumot: jó esély van rá, hogy ők is lelkes mágusként távoznak majd.

2-7 fő számára ajánljuk, 10 éves kor fölött. A játék nehezebb kihívásaink közé tartozik: egy 5-ös skálán 4.5-ös szintűként tudnánk a legpontosabban leírni. Külföldi barátaiddal, munkatársaiddal is megosztanád az élményt? Jó hírünk van: más játékainkhoz hasonlóan a magic szabadulószoba szintén elérhető magyar mellett angol nyelven is. 

Harry Potter szabadulószoba: erre a hangulatra számíthatsz

Aki belép a Neverlandben található magic szabadulószoba ajtaján, úgy érezheti magát, mintha a Budapest táblát elhagyva rögtön egy gótikus angliai kastélyban találná magát. A varázslatos hangulatot minden apró részletben megidézünk: a lágy gyertyafény, a figyelő koponyák, a régies hangulatot árasztó tárolókban rád váró rejtélyes bájital alapok tökéletesen azt az érzést keltik majd, mintha egy egészen másik korban, egy messzi-messzi helyen lennél.

Ezt gondolják látogatóink

Nincs is nagyobb büszkeség, mint amikor látogatóink szemében látjuk a gyermeki örömöt és csillogást, amit egy jó szabadulószoba-élmény okoz. A Quest Hunter független értékelő oldalán a következő véleményeket kaptuk:

“Remek játék volt! Már a helyszínre való bejutás is beindítja az ember fantáziáját… Igényes, vadregényes díszlet, lakatmentes, újgenerációs feladatok, izgalmas hangulat. Nem volt annyira nehéz, amennyire vártuk, inkább a nagyon hangos zene és a sötétség okozta a nehézségeket nekünk. A csattanó egy kicsit csalódás volt a végén. Viszont a kisvizsla nagyon cuki a bárban. ;-)”

Dr. Fröhlich Georgina

“A szabadulószoba kulturált, szép környezetben található, kedves személyzettel. A szabadulószoba 3 helyisége nagyon igényesen van kialakítva, igazi varázsvilág hangulattal. Az első szobánk volt, két felnőttel egy 11 éves és egy 10 éves gyermekkel. Minden percét élveztük, sikerrel jártunk, pozitív élményekkel távoztunk.”

Petrás Judit

Állatbarát szabadulószoba Harry Potter stílusban

Ahogy a mágia világa sem lehetett volna teljes az imádnivaló kisállatok nélkül, a Neverland szabadulószobáiban is ugyanúgy helyük lehet! Ha a kutyusod szobatiszta, nyugodtan veled tarthat a kaland során.

Ünnepeljétek meg méltón a kiszabadulást!

Ha magatok mögött hagytátok a Harry Potter szabadulószoba kihívásait, itt az ideje, hogy megünnepeljétek, milyen sikeres varázslótanoncnak bizonyultatok! Legszívesebben egy különleges gin-tonikkal koccintanál? Jó hírünk van: ebből az ütős párosításból nálunk van a legnagyobb választék az egész városban! Természetesen más (báj)italokból is széles és minőségi választékot találtok nálunk. Ha pedig laza iszogatás helyett inkább egy finom vacsorával kezdenétek a szabadulás utáni levezetést, étlapunk nem fog csalódást okozni.

A Neverland még ennél is többet nyújt, ha szórakozásról van szó! Amellett, hogy nálunk akár fergeteges táncos partyval vagy karaoke párbajjal is zárhatjátok az estét, rendszeresek itt a jobbnál jobb koncertek és rendezvények.

Magic szabadulószoba minden alkalomra: csapatépítő, szülinap, rendezvények

Épp azon gondolkodsz, jó ötlet lenne-e meglepni a legjobb barátodat szülinapjára egy Harry Potter szabadulószoba élménnyel? Dilemmában vagy, vajon felvesd-e a kollégáidnak, hogy a legközelebbi csapatépítő a Neverlandben legyen? Ne gondolkodj tovább: foglalj gyorsan, amíg vannak szabad helyek! Mi minden körülményt biztosítunk, amire csak szükség van egy feledhetetlen rendezvényhez. Ha például csapatépítőt szervezel, saját svédasztalt rakhattok össze a 20-30 féle ételvariációnkból kiválasztott 3 fogásból. A szabadulószoba mellett akár csokit is kóstolhattok!

Ha pedig igazán exkluzív élményre vágytok, csekkoljátok privát szobánkat, ahol stílusos vintage hangulattal és VIP bárral várunk.

Harry Potter szabadulószoba árak a Neverlandben 

A mágikus élmények mellett kedvező árakkal is várunk! Aktuális tételeinkről szabadulószoba aloldalunkon tájékozódhatsz.

Fontos információk, gyakran ismételt kérdések

A varázslat beteljesülése érdekében kérünk, hogy érkezz 15 perccel a lefoglalt időpont előtt! Ezt nem azért kérjük, mert félünk Dumbledore szigorától – hanem azért, mert szükség van ennyi időre, hogy lepakoljatok zárható szekrényeinkben, és ismertessük a játék szabályait. Ha késtek, akkor is elkezdhetitek, de így sajnos kevesebb időtök marad, mert utánatok már érkezik a következő csapat.

Általánosan az a tapasztalatunk, hogy a 10 év fölötti gyerekek tudnak tevékenyen részt venni a játékban. Ezzel együtt természetesen az apa-anya hátára kötözött kalandor babáktól a szabadulni vágyó lelkes totyogókig minden gyerkőcöt szívesen látunk! A Zárt Osztály és a Skizofrén Sorozatgyilkos kivételével minden szobánk családbarát. Külön jegyet venni 6 éves kortól szükséges, 14 éves kor alatt pedig csak szülői kísérettel lehet részt venni a játékban.

Honlapunk foglalási rendszerében néhány perc alatt, akár aznap is lecsaphatsz egy jó időpontra! Erről visszaigazoló e-mailt is fogsz kapni. Ha ez esetleg mégsem történik meg, kérünk, írj nekünk az info@neverland.hu címen!

Ha több mint 24 órával a játék előtt kiderül, hogy mégsem jó az időpont, kérünk válaszolj a visszaigazoló emailre, hogy lemondd! Amennyiben online, bankkártyával fizettél, inkább az újrafoglalást javasoljuk, mert a befizetett összeget sajnos nem áll módunkban visszatéríteni. Kérünk, figyelj arra, hogy csak egy újrafoglalásra van lehetőség!

A készpénz és a bankkártya mellett OTP, K&H és MKB Szép kártyát, valamint American Express-t is elfogadunk!

Több információra lenne szükséged? Szeretnél segítséget kérni a foglalásban vagy rendezvényszervezésben? Vedd fel velünk a kapcsolatot, kollégáink örömmel segítenek!

Igen, a bejárat előtt az utcán van erre lehetőség. A Dohány utcában hétköznap reggel 08:30 és este 20:00 között van fizetős időszak. A parkolózóna kódja 3071.

Neked ajánljuk

nézz szét további szobáink között