Bár & Étterem

Röviden, tömören: A szobákból talán igen, de innen biztosan nem akarsz majd kiszabadulni!

A korai órákban egyéni Neverland reggelivel, a nap további részében pedig az amerikai konyha hagyományait követő ételekkel várunk bennetek. Rendelhetsz a roppanó bundát viselő Jalapeno Poppers-től a fokhagymás szószban sercegő garnélarákon át különböző hamburgerekig bármit! Sőt, egyéni igényeket is szívesen fogadunk, s gondunk lesz rá, hogy biztosan megtaláld nálunk a számításaid!

Italkínálatunkat is az igényes vendég ízléséhez igazítottuk, így aztán bátran várjuk azokat is, akik a megszokott italokon túl megkóstolnának egyedibb italokat is, merészen előrebocsátva, hogy nem fognak csalatkozni ezen a téren sem minálunk.

S a legjavát hagyva legvégére, ami a felsoroltakat becsomagolja, megfejeli, kiegészíti: a Neverland különleges atmoszférája. Magával ragadó neonfény-áradat vagy meghitt gyertyafényes világ, csak rajtad áll, melyik. Csak úgy, mint az is, hogy a megannyi szórakozási lehetőség közül melyiket használod ki: Vedd igénybe bátran a színpadot egy fergeteges karaoke partyhoz, vagy emelj le egy társast a polcról, és játszatok a haverokkal, szervezz szülinapot mihozzánk, netán csapatépítő bulit...a lehetőségek végtelenek, és a mi segítségünkre biztosan számíthatsz!

Hozd magaddal nyugodtan háziállatodat is, örömmel látjuk magunknál!