GYIK

„Mikor kell odaérnünk?”

Arra kérünk érkezz 15 perccel a játék kezdési ideje előtt, mert egy-két apróságot el kell intéznünk még előtte; mint például a szabályok ismertetése és a waiver kitöltése. A lefoglalt 60 perces játékotok pontosan fog kezdődni, ezt kérlek tartsátok tiszteletben.

„Hány éves kortól lehet játszani?”

10 éves kor alatt sajnos nem áll módunkban beengedni senkit a játéktérbe.

10-14 évesek csak szülői kísérettel vehetnek részt a játékban.

15-18 évesek esetében egy nagykorúnak meg kell jelennie, hogy aláírja a felelősségvállalási nyilatkozatot a csapat nevében, de nem kell részt vennie a játékban.

„Hogyan működik az aznapi foglalás?”

Aznapra is egyszerűen foglalhattok online, a játékok elérhetőségét valós időben láthatjátok a foglalási rendszerben.
Amint foglaltatok egy visszaigazolási emailt fogsz kapni minden információval, amire szükséged lesz. Ha nem kaptál visszaigazoló emailt, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@neverland.hu email címen.

„Hogyan működik a lemondási, és az újrafoglalási rendszer?”

Úgy tudod törölni a foglalásodat, hogy válaszolsz a visszaigazoló emailre és leírod, hogy le szeretnéd mondani. Ha online bankkártyával fizettél akkor azt javasoljuk inkább, hogy foglald át egy másik időpontra, hiszen nem áll módunknban visszatéríteni a játék árát. Minden vásárlás végleges.

Arra figyelj, hogy átfoglalni 24 órán belül nem fogsz tudni, és csak egyszer tudsz átfoglalni. Ha voucherrel vásároltál akkor a voucherkód automatikusan beváltódik amint foglaltál. Válaszolj a visszaigazoló emailre, tüntesd fel az új dátumot és időpontot és mi átfoglaljuk a játékodat!

„Mi történik, ha késünk a játékunkról?”

A játék pontosan, a lefoglalt időpontban kezdődik és természetesen kezdhetitek később, de akkor kevesebb időtök is marad. Ne feledkezz meg a játék előtti műveletekről sem (waiver és szabályok), emiatt kérünk érkezz 15 perccel korábban!

„Mekkora az ideális csoport létszám?”

A lehető legjobb játékélmény általában akkor alakul ki, hogyha 4-6-an játszotok. Ha kisebb a csapat, sebaj, bár valószínűleg több kihívással fogtok találkozni a játék során. Viszont a maximum csapatlétszám 7 fő, ennél többet nem tudunk beengedni egy szobába.

„A létesítmény akadálymentes kialakítású?”

Sajnáljuk, de a helység nem közelíthető meg tolószékkel lévén történelmi helyszín és így nem módosítható. Elnézést az okozott kellemetlenségekért.

„Rendben van a foglalásom? Honnan tudhatom ezt meg?”

Amint foglaltál egy visszaigazoló emailt fogsz kapni a foglalásod részleteivel. Ha nem kaptad meg, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@neverland.hu email címen.

„Szeretnénk vállalati rendezvényt vagy nagyobb csapatépítő játékot szervezni. Megoldható?”

Imádjuk a céges csapatépítő játékokat! 5 szobánk van, amiben akár 30-35-en is tudtok egy időben játszani. Minden Játékmesterünk nagy tapasztalattal rendelkezik és abszolút vevők vagyunk arra, hogy a saját ízlésetekre szabjuk a csapatépítő programot. Nézz körül az Events oldalunkon és vedd fel velünk a kapcsolatot az info@neverland.hu email címen!

Több információért kerjük vegye fel velünk a kapcsolatot!