Privát szoba

Hiánytalan elegancia és komfort jellemzi rendelkezésre álló privát szobánkat, melynek kialakításakor teljes mértékben törekedtünk az exkluzív és egyedi élmény biztosítására, annak érdekében, hogy a lehető legmegfelelőbb környezetben és zavartalanul élvezhessék vendégeink a privát szoba adta számos lehetőséget. A szobához saját minibár tartozik egyedülálló készlettel, melyben többek között olyan italkülönlegességek is megtalálhatók, mint a Johnnie Walker Blue Label - a Johnnie Walker whisky-k prémium kategóriás whysky-je, melyben a 19. századi blend aromái, jellegzetességei elevenednek meg. Azontúl, az intenzívebb whiskyk kedvelőinek kitűnő választás lehet egy másik prémium kategóriás darabunk: a Smokehead High Voltage nevet viselő whisky, melynek megtéveszthetetlen füstös íze fogyasztás után percekkel is zamatolható. Nem mindennapi élmény! S még egy whisky, mely feltétlen említést érdemel, készletünk legértékesebb darabja: a skóciai Islay szigetéről származó Bunnahabhain 26 Year Old 1991, melyet, ahogy a neve is sugallja, 1991 decemberében párolták le, s 26 éven át érleltek sherry hordóban. S minthogy ezt a whisky különlegességet külön a felföldi földesurak részére szánta a Bartels Whisky, összesen 306 üveg van belőle a világon.

Különleges italkészletünkön túl akad még valami kínálatunkban, mely felejthetetlenné teheti a whisky-fogyasztás élményét minálunk, s ez nem más, mint a forradalmi találmány, mely 2015 derekán került a piacra három whisky-guru szorgos együttműködése révén: a Norlan Whisky Glass. Ez az egyedülálló pohár új szintre emeli a whisky-fogyasztás élményét. Számos kísérletezés és tervezés után megszületett az a pohár, melyben a whisky egyéb aromái domborodnak ki, s nem az erősebb aromájú etilalkohol. Ennen folytán az italok minőségét, különleges jegyeit sokkal erőteljesebben érezheti a figyelmes whisky-fogyasztó.
Privát szobánkat bátran ajánljuk összejövetelek, konferenciák lebonyolítására. Azontúl, szívesen fogadunk egyedi igényeket is, s igyekszünk maximálisan megfelelni ezeknek. Igény szerint tudunk biztosítani zenét, projektort, vásznat is.

Érdeklődni: info@neverland.hu

Ha bármilyen kérdésed / különleges kérésed van, kérjük, írj nekünk.

info@neverland.hu