Minden év karácsonyán akad legalább egy családtag, rokon vagy barát, akinek a megajándékozása komoly fejtörést okoz. Ebben szeretnénk nektek segíteni, mert Neverlandben mindenki számára tartogatunk meglepetéseket.
Ha igazi élményt szeretnénk adni, amire szeretteink egy életen át, boldogan gondolhatnak vissza, akkor szabadulószobák tárt karokkal várják őket. Lepj meg bárkit, egy ajándékutalvánnyal, ami egy teljes évig szabadon felhasználható, bármely témánkba!

Élmények mindenkinek!

Vissza utazhatnak a vadnyugatra, egy izgalmas bankrablásra, ahol a revolverek nehezek akár a feladatok, hisz az egyik legbonyolultabb és egyben a legnagyobb szobánk, a Nagy Vadnyugati Rablás. Emlékeiket pedig megörökíthetik beöltözve cowboynak, fegyverrel a kézben, egy lenyűgöző bár pultján belül.

vadnyugati-karacsony

Megmenthetik Európát a sugárzás veszélyeitől, legújabb, feledhetetlen 3. generációs szobánkban a Csernobilban. Ebben a szobában, már nem találni ósdi számzárakat és lakatokat. Minden játék elektromos és szenzoros. Sőt! Különböző eseményekre reagál a terem és az időért is úgy kell majd megharcolniuk, mert csak fél órával kezdenek. Külön újdonságként, ebben a szobánkban már egy magyarul alig beszélő, orosz mérnök szinkronhangja lesz a segítségükre, akit legügyesebb játékmestereink irányítanak a tökéletes élményért. A mérnök hangja pedig nem más, mint a híres Kálloy Molnár Péter, akit olyan filmekben hallhattatok, mint a Galaxis őrzői vagy a Mátrix!

 

Még több izgalom

Nincs karácsony rettegés nélkül, legalábbis a horror-kedvelőknek biztosan nem. Nekik két szobával is kedveskedhetünk. A Zárt Osztály, igazi klasszikus, és az egyik legjobb “belépő” a szabadulószobák világába. Kellemesen borzonghatunk a gumiszobába, vagy a kétes kinézetű műtőben, amiben látszólag emberen és állaton egyaránt kísérleteznek.

Másik félelmetes témánk a Sorozatgyilkos , ami a Csernobil szabadulószobákhoz hasonlatosan, szinkronszínész által vezetett szoba. Külön termekbe zárva, ketreceink rácsai mögül hallgathatjuk, ahogy a gyilkos gúnyol vagy épp buzdít minket, attól függően, hogy épp melyik személyisége vált dominánssá. A gyilkost Gere Dénes játssza, akit már filmen és megannyi színházi darabban lehetett látni. Azonban figyeljünk arra, hogy a Sorozatgyilkost 16 év alatt nem ajánljuk, mivel a feladatok sem egyszerűek és ráadásul két külön teremben kezd a csapat. Nyelvezete is extrém, ezért tökéletes meglepetés mindenkinek, akik szeretik feszegetni a határokat.

Akik élveznék, hogy szétválasztjuk őket, de nem kenyerük a félelem, nekik ajánljuk a Rácsok Mögött nevű témánkat. A fények és a hangulat barátságosabb, mint a fentebb említett Zárt osztály és Sorozatgyilkos szobákban, de nem nélkülözi az izgalmakat. Kezdőbarát szoba is, mivel két szintre osztottuk fel. A kezdő csapatoknak elég a cellákból kijutni, de a profiknak is tartogatunk extra élményt, ugyanis egy titkos őrszobán keresztül is lehet távozni a Börtönből, ha igazán felidegesítenénk fogvatartóinkat. Ez a manőver még Ambrus Attilának sem sikerült!


Harry Potter és fantasy rajongóknak csodálatos meglepetés lehet a Máguspróba.  Itt a tárgyak szinte életre kelnek: maguktól mozognak vagy épp beszélnek. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt rendkívüli élmény. Kreatív megoldások jellemzik, amely tökéletes ajándék azoknak, akik kicsit másik világba utaznának.

wizard-trials

Meglepetések most, szabadulószobák holnap!

Már az összes szobát lejátszották barátaid? Ne aggódj! Akkor sem hagyunk cserben, ha ajándékutalványban gondolkodsz! Eddigi szép emlékeik mellé kínálhatod a jövő izgalmát, ugyanis utalványaink érvényesek lesznek a Nagy Pénzrablásra és a már télen játszható Azték sírkamrára. Mindkettőben a legkorszerűbb technológiát és szinkronszínészeket is használunk, hogy ajándékod feledhetetlen élménnyé váljon! Sőt! Az Azték szobánkban elhozzuk nektek Guatemala indiánjait is, legalábbis képernyőn, akik eredeti nyelvükön, feliratozva fognak nektek segíteni.
Ha sikerült választani, akkor szeretteidnek a legjobb karácsonyi ajándékokat ide kattintva tudod megszerezni! Ne feledjétek, hogy minden lejátszott szobánk után játékmestereink megsúgják nektek a kivégzett szabadulószoba titkos koktéljának ütős történetét, amit, a bartenderek el is készíthetnek nektek, teljesen egésszé téve az ünneplést!

A bár és étterem ajándékai

Azonban itt még nem állnak meg a lehetőségeid a szuper karácsonyi ajándékok terén. Mivel nem csak szabaduló pályák vannak, hanem éttermünk és bárunk is, megannyi különleges meglepetéssel kedveskedhetünk még. Utalványaink szólhatnak a bárra is, ha szeretnétek végigkóstolni az itallapunkat. a gin tonicok legnagyobb választékától, egészen a karácsonyi almás-fahéjas süti ízűig, mindent kívánságot teljesítünk. De tényleg, ugyanis profin képzett bartendereinknek elég elmondanod milyen ízvilágot szeretsz és csak neked tervezett, személyre szabott koktélt szürcsölhetsz!

Élményekből sosem elég. Mégis mi kielégítjük mindenki kíváncsiságát, akiket különböző kóstolókkal ajándékoznak meg. Klasszikus borkóstoláson kívül ünnepelhettek még gin vagy épp csoki kóstolóval. Ne habozz és válaszd ki szeretteidnek a legmegfelelőbb ajándékot! Bővebb információért látogass el a neverland.hu oldalra vagy írj az info@neverland.hu-ra.