DOLGOZZ NÁLUNK A NEVERLANDBEN!

Ha szeretnél egy gyorsan fejlődő, dinamikus és fiatalos csapat tagja lenni, jelentkezz hozzánk az alábbi nyitott pozícióink egyikére!

FELSZOLGÁLÓ

Főbb feladatkörök:

  • Vendégek fogadása, koordinálása
  • Információátadás, kommunikálás a többi részleggel
  • Étel és ital ajánlás, rendelés felvétel és szervírozás
  • Mindennapi működéséhez szükséges feladatok elvégzése
  • Fizetések kezelése

BARTENDER

  • Főbb feladatkörök:
    Koktélkészítés
  • Munkaterület tisztán tartása
  • Mindennapi működéshez szükséges feladatok elvégzése
  • Pre-mixek készítése, ciprusok facsarása, szirupok készítése

PIZZASZAKÁCS

  • Főbb feladatkörök:
    Kemencés ételek készítése befejező konyhán és látványkonyhánkon
  • Rendezvényekre fingerfoodok, büféasztalos ételek előkészítése
  • Kreatív részvétel a konyha fejlesztésében – folyamatos ötletelések, javaslattételek
  • HACCP előírásainak maximális betartása

KONYHAI KISEGÍTŐ

  • Főbb feladatkörök:
    Konyhai előkészítési munkákban való részvétel a szakács vagy séf irányítása alatt
  • Konyhai munkaterületek tisztántartása
  • Mosogatás (fehér és fekete)
  • HACCP előírásainak maximális betartása