Sikeres ajánlatkérés!

Köszönjük érdeklődésedet a Neverland szolgáltatásai iránt! Megkaptuk árajánlatkérésedet, melyre legkésőbb két munkanapon belül válaszolunk!

Amennyiben ezidő alatt nem kaptál választ tőlünk, keress minket nyugodtan telefonon az alábbi számon: +36 20 481 2133

Ha szabadulószobát is szeretnél foglalni, és az időpont viszonylag közeli, érdemes minél előbb lefoglalnod, ha már tudod, hogy mikor és melyiket szeretnétek kipróbálni, mert hamar betelnek a helyek:

Fontos tudnvalók a rendezvényekkel kapcsolatban:

Az ajánlat végleges megrendeléséhez és az időpont végleges lefoglalásához a végösszeg 20%-át szükséges elutalni előlegként, amennyiben a megjelölt időpont még elérhető, kiállítunk számlát erről az összegről.
Az előleg összegét a foglalás időpontját megelőző egy héten belüli lemondásnál nem áll módunkban visszafizetni és a rendezvény se halasztható későbbi időpontra.
A rendezvény időpontja előtt legkésőbb 3 munkanappal szükséges megadni a végleges létszámot és kiválasztott étel- és italcsomagokat, ezután ez már nem változtatható.
Szabadulószoba játék foglalásnál a végleges (legkésőbb 3 munkanappal előtte) megadott létszámnál legfeljebb 10%-kal kevesebb létszámra tudjuk a végszámlát számolni, ennél nagyobb létszám csökkenésnél is maximum 10%-ot tudunk rugalmasan elengedni a fizetésnél.