A lánybúcsú egy olyan csajos este, amelynek tökéletesnek kell lennie. Fontos a megfelelő helyszín és a menyasszony személyiségéhez illő program. Ezzel a cikkel szeretnénk egyszerűbbé tenni a szervezést. A helyszín és a lánybúcsú játékok kiválasztásakor egyaránt figyelembe kell venni a menyasszony személyiségét.

 

Egyesek szeretik az óriási közös nevetéseket, az önfeledt táncot, a kedvenc dalaik éneklését és a nosztalgiázást, míg mások inkább egy különleges játékra és egy visszafogott vacsorára vágynak. 

 

Bármelyikről van szó, a Neverland tökéletes lánybúcsú helyszín, hiszen itt minden adott ahhoz, hogy az este tökéletesen sikerüljön. Oltári ételek és italok, valamint szabadulószoba és karaoke egy helyen.

 

Szabadulószoba és karaoke

 

A Neverland szabadulószobák kiváló helyszínt biztosítanak a lánybúcsúhoz. Nyolc különböző valósághű, fordulatos játék közül lehet választani. Ez a program biztosan kibillent mindenkit a komfortzónájából, és szorosabban összekovácsolja a csapatot, miközben megdobja az adrenalinszintet. Ha nem sikerül választani a nyolc különböző játék közül, akkor bátran foglalható egymás után több is. 

 

Ráadásul a Neverland esetében ajándék elrejtésére is van lehetőség. Ha a csapat meglepetéssel készül a menyasszony számára, akkor előrejelezhetik a foglaláskor, hogy szeretnének elrejteni egy ajándékot, amit a kihívás keretében találhat majd meg az ünnepelt. Erre biztosan nem fog számítani, szóval az öröm garantált.

 

Nálunk nem csak a szabadulószobákat érdemes kipróbálni. A játék után van lehetőség karaokera is, ha dalos kedvű a társaság.

 

Finom ételek és italok

 

A tökéletes lánybúcsúhoz elengedhetetlen, hogy finom ételek és italok is színesítsék az estét. A Neverlandnél a gasztronómiai élményekre is gondolunk. A kínálatban a magyar, az olasz, az amerikai és a francia konyha legnépszerűbb fogásait lehet kipróbálni kedvező árakon. Továbbá csokoládékóstoló és torta is rendelhető a foglalásnál. Ráadásul az italok terén is széles a választék, lenyűgöző koktélok, prémium borok, különleges röviditalok és finom sörök közül lehet választani.

 

Lánybúcsú játékok

 

Nálunk különleges világba csöppenhetnek a résztvevők, ahol minden négyzetméter Insta-kompatibilis. A kényelmes asztaloknál végig lehet menni a klasszikus lánybúcsús játékokon is, mint például a gyerek vagy felnőtt játék. Ennek az a lényege, hogy a vőlegénytől vicces történeteket kell bekérni a múltból, és a menyasszony feladata az, hogy meghatározza, hogy ez az esemény a férjével gyermekként vagy felnőttként történt-e. Természetesen nem maradhat ki a férjismereti kvíz sem, amelynek keretén belül érdemes váratlan kérdéseket is feltenni. Mindemellett természetesen nem hiányozhat a sorból a közös emlékekkel tűzdelt kvíz sem.

 

Belvárosi lánybúcsú helyszín

 

A különleges vintage stílusú VIP helyiségünk alkalmas például a közös emlékekből készült képek és videók vetítésére is. Továbbá ezeken a helyszíneken exkluzív italkóstolót is lehet kérni. Mivel a belvárosban található a Neverland, ezért nem kell amiatt aggódni, hogy a vendégek hogyan fognak hazajutni. Tömegközlekedéssel és autóval is lehet érkezni. 

 

A Neverland luxus lánybúcsú helyszín, amelyet sok-sok évig emlegetnek majd a résztvevők. A program lebonyolításával kapcsolatban örömmel segítünk, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!