Szabadulószobák gyerekeknek

Szabadulószobák gyerekeknek: ha a tökéletes családi programot keresed, ahol az egész család, különösen a gyerekek egy hatalmas és izgalmas élménnyel gazdagodhatnak, foglalj időpontot szabadulószobáink egyikébe! Az összefogás, csapatmunka és közös cél még közelebb hoz majd egymáshoz titeket.

Varázslatos szabadulás: Harry Potter szoba

Melyik gyerek ne akarna a Roxfort iskola kis varázslótanonca, vagy szimplán csak a varázsvilág része lenni? Ennek a világnak azonban nem minden része olyan mesés. Léteznek ugyanis gonosz mágusok is, akiktől meg kell védeni a varázslóvilágot. Találjátok meg a veszélyes bájital receptjét még mielőtt az rossz kezekbe kerülne!

Szökjetek meg a börtönből!

Már nem számít, hogy ártatlanok vagy valóban bűnösök vagytok-e. A bíróság elítélt, az ügyvéd már semmit sem tehet, lecsuktak titeket. A bűn azonban, amivel vádolnak igen súlyos, halálbüntetés jár érte. Itt az idő, hogy összefogjatok és minden tudásotokat bevessétek, ugyanis egy órátok van megszökni, mielőtt a halálsorra vezetnének titeket.

Vadnyugati rablási akció

Perzselő puszta, lódobogás, lengő kocsmaajtó, keresett bűnözők fotói a falon és pisztolylövések, avagy az igazi Vadnyugat. Csakhogy van egy kis balhé, ami miatt mentenetek kell a bőrötöket. Nem elég azonban elvágtatni. Ha életben akartok maradni, egy kisebb összeget is le kell nyúlnotok a seriffhelyettes parancsára. Vajon meg tudjátok szerezni a dohányt egy óra alatt?

Akadályozzátok meg a robbanást Csernobilban!

Látogassátok meg a csernobili atomerőművet, de vigyázat, baj közeleg! Amint megrázkódik alattatok a talaj és a recsegő rádióból orosz beszéd hallatszik, tudhatjátok, hogy valami nincs rendben. Mi van, ha felrobban az egész létesítmény? Hatalmas baj nemcsak Csernobilnak, hanem egész Európának. Indítsátok be a pótgenerátorokat és mentsétek meg a kontinenst!

Az oldalon felsorolt szabadulószobákat és a szabadulás menetét úgy alakítottuk ki, hogy már 10 éves kortól bátran választhatók az esetlegesen komolyabb témák ellenére is!

Szabadulószobák gyerekeknek: mi vár titeket a Neverlandben?

Szórakozás

A Neverland szabadulószobái még felnőttek számára is különleges élményt nyújtanak, képzeld hát el, mennyire élveznék gyermekeid! Az egyes szabadulószobák leírásában megtalálod a korhatárt, így könnyedén választhatsz gyermeked korához és természetesen érdeklődésének megfelelő témájú szobát. A több, kifejezetten gyerek-szabadulószoba mellett nagyobb gyerekek, tinédzserek számára is megtalálhatod a legizgalmasabb élményt nyújtó szobát.

Állatbarát hely vagyunk

Szabadulószobák gyerekeknek és állatoknak? Nálunk igen. A családnak nem csak a szülők és a gyerekek a tagjai, hanem szőrös kispajtásotokra is családtagként tekintetek? Akkor hozzátok el őt is bátran! A Neverland kalandjaiból a kutyáknak sem kell kimaradniuk. Hátha hasznát veszitek a szabadulás során, hiszen ők aztán igazi csapatjátékosok.

Szabadulószobák gyerekeknek: A jól megérdemelt jutalom

A sikeres szabadulást meg is kell ám ünnepelni! Étterem és bár részlegünkön koccinthattok és elfogyaszthattok egy mennyei ételt is. Ne érjen véget a nap a szabadulással, legyen teljes az élmény!

Rendezvények felnőttek számára

Nincs még helyszín a legény-/leánybúcsú megtartásához? Szerencséd van, ugyanis nálunk erre is van lehetőség. Foglaljátok le VIP szobánkat, ahol nyugodtan ünnepelhetitek a szerencsés vőlegényt/menyasszonyt.

ÉRdekes lehet számodra