A születésnapok mindig különleges alkalmak, hiszen az életet ünnepeljük ilyenkor. Ehhez illő születésnapi programokat hoztunk most a Neverland csapat jóvoltából.

 

Mi lenne azonban, ha kicsit kilépnénk a megszokott torta-koccintás-ajándékozás rutinból és valami izgalmassal dobnánk fel ezt a jeles eseményt? 

 

Még a legkreatívabb ajándékozóknak is kifogy egyszer csak az ötlettára, ugye? Legyen a meglepetés izgalmas, kreatív, személyre szabott és olyan, amibe mindenkit bevonhatunk – nehéz dolgunk van. Szerencsére a budapestieknek és a környéken élőknek eggyel könnyebbé válhat a születésnapi programok szervezése, hála egy egyedi szabadulószobás élménynek.

 

A jó születésnapi programok ismérve

Azok a legjobb születésnapi programok, amik emlékezetesek és garantálják, hogy minden résztvevő jól érezze magát. Ehhez hozzájárul a személyre szabottság, az izgalom és a jó hangulat is. Apropó, résztvevők – a meghívottak listáján szerepeljen minden olyan ember, aki az ünnepelt életének fontos részét képezi. Azért azt is egyeztesd, hogy mindenki ráér-e azon a napon.

 

Hacsak az ünnepelt nem ódzkodik a meglepetésektől, azokat is érdemes bevenni a programpontok közé – lehet ez egy nem várt ajándék, vendég vagy egy különleges előadás, program. Az ínycsiklandó menüsor is a születésnapi programok részét kell, hogy képezze, hiszen üres gyomorral kinek van kedve az izgalmakhoz és a bulizáshoz? 

 

A hangulathoz hozzájárulhat a jó zene is, így válassz olyan helyszínt, ahol van lehetőség hangos dallamokra, és nem zavartok vele senkit. Érdeklődd meg, hogy van-e külön terem direkt születésnapos rendezvényekhez. Ilyen elkülönített helyszín a Neverland VIP szobája születésnapi programokhoz.

 

Ha pedig már bulizunk, az energiát is pótolni kell valahogy, és nem ünnepelhetünk korgó gyomorral – ne felejtsük el az evés-ivás megszervezését sem. Az a legjobb, ha ezekről egy hely egyszerre tud gondoskodni.

 

Adrenalin a tetőfokon születésnapi programokkal: szabadulószobázás

A Neverland máguspróba tematikájú szabadulószobája elhozza a születésnapi programok közé a varázslatot! Egyedi és izgalmas élményt nyújt, miközben összekovácsolja a csapatot, közös emlékek születnek általa, és bőven lesz miről beszélgetni a későbbiek során. De miért is pont egy szabadulószobát válassz ünnepi programnak?

 

  • Nem mindennapi kihívás, hiszen mikor kell kiszabadulnunk egy sírkamrából, börtönből vagy a varázsvilágból?
  • Több korosztály is részt vehet rajta egyszerre, sőt, ajánlott is keverni az életkorokat, hiszen mindenkinek más és más meglátása lesz a rejtvényekkel kapcsolatban.
  • Megdolgoztatja az agyat, de nem érezzük úgy, mintha vizsgáznánk.
  • Interaktív és nem unalmas, megszakítja a hagyományos születésnapi rutint, megemeli az adrenalin szintet.

 

Az evés-ivás is része a születésnapi programoknak: koktélozz és vacsorázz a Neverland exkluzív környezetében

A születésnapi programok zárásaként, az izgalmak “kipihenéseként” egy vacsora és/vagy koktélozás nagy jelentőséggel bír. A Neverlandben erre is lehetőség van, még csak ki sem kell tenni a lábatokat az ajtón!

 

Az elkülönített VIP szobában elegáns környezetben whiskyt kóstolhatnak az érdeklődők, aki pedig nem szeretne alkoholt fogyasztani, annak természetesen alkoholmentes italok is rendelkezésére állnak. Na és a vacsora! Számtalan opció közül választhat az ünneplő vendégsereg, elérhetőek hamburgerek de még vegán fogások is.

 

Ajánlatkéréshez, születésnap szervezéséhez, programötletekhez és a menüvel kapcsolatos kérdéseiddel keress fel minket elérhetőségeinken!