“A kor nem egy érdem, csak egy állapot” tartja a mondás, de valahogy mégsem tudjuk igazán figyelmen kívül hagyni az idő múlását, főként, ha a saját életkorokra gondolunk. Évről évre meg is ünnepeljük és sokszor, ha mi nem is preferáljuk – szeretteink akkor is szerveznek egy klassz szülinapi bulit a számunkra.

Velem is ez történt. Mit sem sejtve, munkából párommal hazafelé tartva kocsikáztunk a városban. Megkért, hogy ugorjunk még be a Dohány utcába, van egy gyors elintézni valója egy bárban.

A legjobb szülinapi buli a Neverlandben

Ébredés a sitten

Mire felocsúdtam a kezdeti meglepetésből, már egy valódi börtöncellában találtam magam. Azért persze nem voltam rémületben, mivel Magyarországon nem gyakori eset, hogy csak úgy elrabolnak és egy cellában eszmélsz öntudatra – ezért párom szervezkedését sejtettem a dolog mögött.

Kedvesen nézett rám a cella félhomályából, kezében két dekoratív koktéllal és azt mondta Boldog szülinapot drágám! Innen indult a legjobb szülinapi bulim a Neverland egyik szabaduló szobájának rácsai mögül.

Szabadulás közben

Mialatt én beletörődtem a sorsomba, és a finom koktélomat szürcsölgetve igyekeztem megfejteni, hogyan is juthatunk ki a rácsok mögül – addig, mint utóbb kiderült, a szülinapi bulinak további résztvevői – a haverjaim, barátaim már a bárban hangolódtak a bulira.

Újabb meglepetésként ért, amikor szabadulásuk után velük “spontán” összefutottunk. Azt gondoltam kettesben leszünk végre, amolyan privát szülinapi bulit szervezett nekem a párom és a romantikus vacsorát feldobta egy kis adrenalinnal. Nagy röhögés, vihogás övezte a megdöbbenésemet, hogy együtt – itt a csapat 🙂

Vacsora az étteremben

Sosem voltam még korábban a Neverlandben, ezért meglepődtem, hogy egy egész komoly éttermük van. Bőségesen sikerült belakmároznunk. Szerencsére találtam kedvemre való vegetáriánus ételeket is az étlapon. Örültem, hogy nyugis szülinapi bulinak nézünk elébe. Eszegetünk, iszogatunk és közben jókat beszélgetünk. De akkor kezdett csak fokozódni a buli …

Időutazás a VIP szivarszobában

Már senki nem volt se éhes, se “szomjas”, de akkor jött a különleges whisky kóstolás. Megkértek bennünket, hogy fáradjunk át egy másik helyiségbe – ahol majd felszolgálják ezeket a különleges italokat számunkra.

Mint egy időutazás, olyan érzés volt belépni a privát szobába. Talán Al Capone nappalija nézhetett így ki, szenzációs volt. Olyan speciális pohárban kaptuk a nem mai whiskyt, hogy nem lehetett érezni az alkoholt egyáltalán – viszont az aromájukat annál inkább – isteni volt, és ütős. Ezek a srácok profik…Persze hamar még jobb kedvünk lett, és nemsokára táncra is keltünk…

Rockabilly szülinapi buli

Hihetetlen, de még egy színpad is megbújik a Neverland Oázisában. Nekünk pedig akkora szerencsénk volt, hogy aznap este épp egy rockabilly koncertet tartottak – óriási bulit csaptak a srácok! Fantasztikus volt, talán életem legjobb szülinapi bulija…

Köszönöm Drágám – Köszönöm Neverland

Így is alakulhatott volna a szülinapi buli a Neverlandben, ha ez nem egy képzeletbeli történet lenne. Számotokra azonban valósággá válhat, ugyanis minden részletében megvalósítható így is és más szülinapi buli ötleteinkből más forgatókönyv szerint is.
Amennyiben te is meglepnéd a párodat egy ilyen nem mindennapi szülinapi bulival, keress minket bátran – ígérem jól fogtok szórakozni 🙂 Ha van bevált – kipróbált szülinapi ötlet, melyet szívesen megosztanál velünk, mert szerinted a Neverland-ben is kivitelezhető, kérlek küldd el nekünk!