Szabadulószoba ötletek széles kínálatával várunk a Neverlandben.  Legyen szó szülinapról, névnapról, legénybúcsúról vagy bármilyen szeretted különleges köszöntéséről – felejthetetlen élményt nyújtanak a szabadulószoba programjaink.

Jó – Jó, de mi is az a szabadulószoba?

A szabadulószoba egy különleges játék. Az 1990 es években elterjedt „room-escape” videójátékok hívták életre.  A résztvevőknek együttműködve, csapatban kell megoldaniuk logikai esetleg ügyességi feladatokat, vagy kijutniuk egy bezárt szobából 60 perc alatt. Minden játékhoz egy egyedi kerettörténet tartozik, melyet a játékmester mesél el a játékosoknak. A játékmester tippekkel segíti a játékosokat a továbbhaladásban, ha esetleg elakadnak.  A szabaduló szoba játék garantált kikapcsolódást és különleges élményt nyújt bárkinek, aki szeretné jól érezni és próbára tenni magát egy teljesen újszerű környezetben. Családoknak, baráti társaságoknak és pároknak is ideális.

Milyen szobát válasszak ajándékba?

Az ünnepelt és a további résztvevő játékosok életkorát és a szobák játék történetét érdemes alapul venned a szabadulószoba kiválasztásakor.  Nagyon mellé lőni nem tudsz, mivel bármelyik játékot is választod, az élmény garantált. Amennyiben nem szeretnéd ezt a döntést mégsem felvállalni, akkor a rábízhatod a választást a megajándékozott szerettedre is – az ajándék kupon beváltásakor még mindig eldöntheti melyik a legszimpatikusabb szabadulószoba ötlet a számára.

Milyen szabadulószoba választék van a Neverland-ben?

5 kalandos történetre invitálunk:

  • Rácsok mögött
  • Zárt osztály
  • Máguspróba
  • Nagy vadnyugati rablás
  • Űrhajó
máguspróba - szabadulószoba
Máguspróba

Itt olvashatsz részletesebben Szabadulószobáinkról >>

Hányan játszhatnak egy játékot?

Hasznos lehet tudnod, mikor ajándék szabadulószoba programot szervezel, hogy a játék ideális létszáma 4-6 fő között van.

A szobák maximális létszáma 7 fő – a minimális pedig 2.  A szoba ára 3700 Ft/fő, kivéve 2 játékos esetén; akkor 5000 Ft/fő az ár. Amennyiben egy nagyobb baráti társasággal, vagy kedvenc kollégáiddal múlatnád nálunk az időt – úgy az 5 szabadulószobában összesen 30-35 fő is elfér egyszerre – mely megalapozza az este további hangulatát!

Milyen program lehetőségünk van a játék előtt és után?

Étterem Budapest Szívében

Klassz bevezetés például egy szülinapi szabadulószoba játék előtt, ha kipróbáljátok éttermünk kínálatát. Konyhánk kínálata kiegészítő szolgáltatásként lett tervezve Michelin csillag nélkül, elérhető árakon.  Teli hassal ugyan lehet, hogy kicsit lassabban szabadultok, mert belassulnak az agytekervények, de egy finom ebéd vagy vacsora utáni szabadulásnál nincs jobb – elhiheted!

Prémium bár

Néhány szabadulószoba egy témába illő koktéllal is meglepi a vendéget. Nincs is jobb, mint egy finom koktél mellet feleleveníteni a játék élményét.

 A Neverland Prémium Bárban ezen kívül is igazi italkülönlegességeket találsz, ha ínyenc vagy a témában. Amennyiben azonban egy kis szíverősítővel vágnál neki a logikai és vagy ügyességi kihívásoknak, akkor ezt az igényedet is kielégíti bárunk kínálata.