Vacsora élményajándékot keresel? Évforduló, születésnap vagy más fontos esemény közeleg, és nemcsak enni vinnéd el szeretteidet, hanem valamilyen extrával is megfűszereznéd az estét? Van egy tippünk – szabadulószoba étteremmel!

 

A vacsora élményajándék remek módja annak, hogy egy felejthetetlen, egyedi estét tölts el a pároddal, a barátaiddal vagy a családtagjaiddal. Ez az ajándék ugyan bonyolultnak hangzik, de nem az, csak meg kell hozzá találni a megfelelő helyszínt. Szerintünk első körben próbáljátok ki a szabadulószobákat, amelyekkel majdnem egy légtérben van étterem és koktélbár rész is.

 

Miért jó választás a vacsora élményajándék?

 

A vacsora élményajándéknak számos előnye van, így ha ezen gondolkozol, szeretnénk meggyőzni arról, miért is jó választás a következő eseményhez:

  • A programválasztástól (és persze a partnertől) függ, hogy romantikus vagy izgalmas lesz az este. Hiszen nem mindegy, hogy randit szerveztél, családi találkozót vagy baráti összejövetelt. Így válaszd meg a menüsort és a szoba témáját is. 
  • Kulináris élményt is nyújt, és ha az élmény megelőzi a vacsorát, akkor lesz miről csevegni a finom falatok fölött.
  • Egyedi és személyes, valószínűsíthetően az ajándékozott még nem kapott ilyen komplex meglepetést.
  • Az éttermi részen lehetőség van ételallergiák és érzékenységek jelzésére is, hogy biztosra mehessenek a vendégek.
  • Nem “csak” egy vacsora vagy “csak” egy szabadulószoba, hanem kettő az egyben, így igazán különleges az ajándék.

 

Ezért jó a szabadulószoba

 

A szabadulószobák olyan izgalmas, interaktív játékok, melyekből 60-90 perc alatt kell kijutniuk a csapatoknak logikai és ügyességi feladatokat megoldva. A szobák témája sokféle lehet, és ezek az elfoglaltságok már a kétezres évek közepétől kezdve egyre elterjedtebbek – nemcsak külföldön, hanem itthon is. A közös feladatmegoldás szórakoztatóan építheti a közösséget, a kihívást jelentő feladványok fejlesztik a problémamegoldó képességet és a logikát, és új élményeket nyújtanak a résztvevőknek.

 

Levezethetjük itt a stresszt és a mindennapok feszültségét, fejlődik továbbá a kreatív gondolkodásunk és alkalmazkodóképességünk is.

 

Általuk kiszakadhatunk a hétköznapokból, fordulatos történetekkel ismerkedhetünk meg és új ismeretekkel is ellátnak minket. Nem kell hozzájuk semmiféle szaktudás, testi erőnlét vagy egy-egy témában való elmélyülés sem.

 

Kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik, hiszen kortól és nemtől függetlenül részt vehetünk bennük. Olyan témájú szobák foglalására van lehetőség, mint például vadnyugati rablás, börtön, azték sírkamra, őrültek háza, varázsvilágban máguspróba, A nagy pénzrablás vagy például a csernobili katasztrófa.

 

Mire figyelj a kiválasztásakor?

 

Ha valakit ilyen személyes jellegű vacsora élményajándékkal lepsz meg, biztos, hogy jól ismered. Így nem is kell magyarázni, hogy vedd figyelembe érdeklődését és preferenciáit. Nem árt ismerned a büdzsédet sem, illetve jó tudni, hogy minél többen vesztek részt a szabadulószobázáson, annál olcsóbb lesz az egy főre jutó belépő. Viszont persze ezzel fordítottan arányosan változik majd az éttermi számla végösszege is, hiszen több ember többet eszik.

 

Szabadulószobáinkkal kapcsolatban ezeken az elérhetőségeinken tudsz érdeklődni, várjuk szíves megkeresésed, hogy segítsünk és tanácsokat adjunk.