Szabadulószobák

Élményteli szórakozás, menekülés a valóságból. A játék lényege, hogy a rendelkezésetekre álló 60 percen belül kijussatok a pályáról, melynek feltétele, hogy a változatos feladatokat csapatként együttműködve oldjátok meg.

A játék ára 3500 Ft/fő.
Maximum létszám: 7 fő

Ismerd meg pályáinkat!
Rácsok Mögött, Zárt Osztály, A Nagy Vadnyugati Rablás, Máguspróba, A világűr mélyén

Rácsok Mögött

Mindvégig ártatlannak vallottátok magatokat, de ez most már nem számít. Az ügyvédeitek sorban csődöt mondtak és a nyomozók is kudarcot vallottak. Meghozták az utolsó vacsorát, és mindenki elment az őrökkel együtt, hogy előkészítsék a villamosszéket… Nektek. Egy órátok van, míg nem jönnek vissza, hogy egy utolsó kísérletet tegyetek a szabadulásra.

Ideális csapat létszám 2-7 fő
Nehézségi fok: 4/5
Korhatár: 10+

Zárt Osztály

1956-ot írunk…Vagy mégsem? Azok után, amiket itt tapasztaltál, már ezt is megkérdőjelezed. Egyik nap kaptál egy beutalót, majd a következő reggel a zárt osztályon ébredtél, amit egy gonosz tudósok csoportja üzemeltet az agykontroll kísérleteihez. Most itt van a soha vissza nem térő alkalom... Ki tudsz szabadulni?

Ideális csapat létszám 2-7 fő
Nehézségi fok: 3.5/5
Korhatár: 10+

A Nagy Vadnyugati Rablás

Na mi a helyzet, cowboy? Érzed már, hogy egy bazi nagy dobás előtt álltok? Azt beszélik, hogy egy bivaly méretű készpénz köteg csak rátok vár a Vadnyugat legnagyobb kártyaversenyén. Itt van hát az alkalom, hogy te és a csapatod szépen lenyúljátok ezt a halom dohányt. Viszont van egy bukkanó. Előbb el kell intézned, hogy letartóztassanak… aztán ki kell onnan szabadulnotok.

Ideális csapat létszám 4-7 fő
Nehézségi fok: 4.5/5
Korhatár: 10+

Máguspróba

Éveken át tartó tanulás (és tealevél-válogatás) után végül eljutottatok ide... utolsó próbatételetekhez. Képesek vagytok teljesíteni mesteretek legnehezebb kihívását, és egyúttal bizonyítani, hogy méltók vagytok a végtelen mágikus erő birtoklására?

Ideális csapat létszám 4-7 fő
Nehézségi fok: 4.5/5
Korhatár: 10+

A világűr mélyén

Az Enigma űrhajót egy meteorcsapás érte, ami komoly károkat okozott a hajó rendszereiben. Egy mélyűrben élő földönkívüli csoport vett körül benneteket. Meg tudjátok javítani a hajót, mielőtt az űrlények széttépik azt?

Ideális csapat létszám 2-7 fő
Nehézségi fok: 4/5
Korhatár: 10+