Bár és Étterem Budapest belvárosában | Neverland

A Neverland Ízei

PRÉMIUM ITALOK KLASSZIKUS ÉTELEKKEL
BUDAPEST BELVÁROSÁBAN
BUDAPEST BÁR & ÉTTEREM

NEVERLAND BÁR BUDAPEST

A legjobbat érdemled. Akkor is, ha „csak” egy kávéra vagy egy italra ülsz be hozzánk.

A Neverland bár egyet jelent a szabadsággal és a lazasággal, egy dolgot azonban nagyon komolyan veszünk: a minőséget. A küldetésünk: Budapest legjobb és legkülönbözőbb ízvilágú Gin & Tonic kínálatát bemutatni. Nem számít, ha az áfonyás-vadmálnás ízvilágra vágysz, vagy a marokkói fűszeres, akár az egzotikus amazonasi ízeket keresed, nálunk ezt mind megtalálod.

Találsz nálunk számodra ínyenc signature koktélokat, különleges füstös skót, vagy kifinomult japán whiskeyket, lágy, melaszos karibi rumokat, prémium évjáratos pálinkákat, a legautentikusabb Cognacokat, magyar, francia és argentin borokat, vagy akár nemzetközi söreink közül is válogathatsz.

NEVERLAND ÉTTEREM BUDAPEST

Városi étterem klasszikus ízekkel, magyar, amerikai, olasz és francia életérzéssel átitatva.

A gasztroélet a klasszikus amerikai burgereken túl is pezseg nálunk: kérhetsz kacsamellet fügemártással, édesburgonyával, tapas tálat vagy olíva válogatást, egy csirkés quesadilla-t vagy az egyszerűség kedvéért néhány bundás csirkefalatot friss salátával. 

Az ebédet vagy vacsorát megkoronázhatod egy minden ízében harmonikus desszerttel és leöblítheted egy ízlésedre szabott koktéllal vagy limonádéval – de szemezgess bátran további italaink között is!

Ha glutén- vagy laktózérzékeny vagy, az sem probléma – a legbiztosabb, ha ezt érkezésed előtt, foglaláskor jelzed nekünk, hogy mire megérkezel, a séfünk egy neked kitalált ajánlattal fogadjon.

A melegkonyhánk csak a következő időkben van nyitva:

Hétfő-Csütörtök: 17:00-23:00
Péntek-Szombat: 12:00-00:00
Vasárnap: 12:00-23:00

Neked ajánljuk

NÁLUNK MAXIMÁLIS
BIZTONSÁGBAN LESZEL

FERTŐTLENÍTETT LEVEGŐ

kézfertőtlenítési lehetőség

kötelező maszkviselés a személyzetnek

rendszeres fertőtlenítés