Páros szabadulószoba

Páros szabadulószoba a páros élményért: a Neverlandben minden szabadulószoba pároknak is elérhető, ha az izgalmat másik feleddel élnéd át. Foglaljatok szobát és időpontot és szabadulásra fel!

Páros szabadulószoba választék

A Neverlandben különböző témájú szobák közül válogathattok. A Harry Potter ihlette szabadulószobánkban átélhetitek a mágia csodáit, miközben gőzerőkkel igyekeztek megmenteni a varázsvilágot a gonosz erőktől. Ha viszont szerettek rettegni, akkor a számos horrorisztikus szobánk egyikét ajánljuk nektek. Szabadulhattok börtönből, a skizofrén sorozatgyilkos elől, esetleg az azték sírkamrából, ahol halálos járvány terjed, vagy a zárt osztályról. Vagy ti inkább az a kalandkedvelő pár vagytok? Akkor pedig az akciódús vadnyugaton a helyetek!
Szabadulószobáink mindegyike alkalmas 2 fő részére is. A szabadulásra 60 percetek lesz. A szobák különböző nehézségűek, így ezt is figyelembe vehetitek választáskor. Ha pedig a párod nem beszél magyarul, akkor angol- és egyes esetekben francia nyelven is van lehetőségetek igénybe venni a szolgáltatást.

Páros ünneplés

Mikor van itt az ideje egy finom italnak vagy egy rusztikus hamburgernek? Mikor nem?!
Ha sikeresen szabadultok, ha nem, az élményt mindenképp egy mennyei fogással kell zárni. A Neverland éttermében isteni harapnivalókkal lakhattok jól, akár olasz, akár amerikai, akár egy jó magyar fogásra vágytok. A Neverland bár részlegén pedig a világ legkülönlegesebb gin, vodka és whiskey kínálatával, valamint koktélokkal, borokkal, kézműves sörökkel és baristáink kávéjával várunk titeket. Mindemellett hangulatos fényekkel és zenével tesszük még kellemesebbé az élményt.

Páros szabadulószoba Budapest szívében 

A Neverland Budapest központjában, a Dohány utcában található, így ha tömegközlekedéssel érkeznétek a Deák tértől, Ferenciek terétől, az Astoriától és a Kálvin tértől is csupán 10 perc sétára vagyunk. Amennyiben inkább autóval jönnétek, az utcában van parkolási lehetőség, de ügyeljetek rá, hogy a parkolás fizetős.

Páros szabadulás szőrös kispajtásotokkal 

Tudd, hogy a Neverland nagy szeretettel várja kutyusodat is, ha szeretne ő is részt venni a kalandban. Hiszen ha a „szülei” szabadulni jönnek, őt se hagyjátok ki a mókából! Nemcsak a szabadulószobáink, de étterem és bár részlegünk is állatbarát.

Páros szabadulószoba - Gyakran ismételt kérdések

A legfoglalt időpontban a játék pontosan fog kezdődni, így kérünk titeket, hogy kb 15 perccel az időpont előtt érkezzetek meg. A játék előtt szeretnénk ismertetni a szabályokat és a cuccaitokat is zárható szekrényekbe pakoljuk.

A játék pontosan kezdődik, így ha véletlenül késnétek, akkor kevesebb időtök marad a szabadulásra. Szigorúan kell vennünk az időpontokat, mert a játékosok egymás után érkeznek. Kérünk titeket, hogy kalkuláljátok bele az érkezésbe a játék előtti teendőket is (lecuccolás, italrendelés, szabály ismertetés stb).

Nagy szeretettel várunk titeket akkor is, ha egy céges csapatépítő keretein belül érkeztek, illetve ha valamilyen alkalomból (szülinap, diploma, leány- és legénybúcsú sbt) nálunk ünnepelnétek. 7 szabadulószobánknak kb 45-55 fő a befogadóképessége, így a nagyobb csapatok sem okoznak gondot. Ilyen esetben azonban kérünk, hogy időben vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Természetesen igen. Ha a lefoglalt időpontban mégsem tudtok eljönni, akkor a foglalást visszaigazoló e-mailre írj választ, amiben lemondod. Figyelem! Amennyiben online bankkártyás fizetéssel előre rendezted a foglalást, érdemes lemondás helyett időpontot módosítani, hiszen nem áll módunkban visszatéríteni a játék árát.

Neked ajánljuk

nézz szét további szobáink között