Lánybúcsú helyszín Budapesten

Óriási közös nevetések, nosztalgia, önfeledt tánc, a kedvenc dalok közös éneklése? Vagy inkább egy különleges játék és egy visszafogott vacsora? Bármelyik is illik a menyasszony személyiségéhez, a Neverlandben minden adott, hogy életetek legfontosabb csajos estéje tökéletesen sikerüljön! Ha lázas lánybúcsú helyszín keresésben vagy, jó hírünk van: mi örömmel adunk otthont a legőrültebb elképzeléseiteknek is. Kérd ajánlatunkat!

Különleges lánybúcsú program lehetőségek

Ha a Neverlandben tartjátok a lánybúcsút, nem kell azon izgulnotok, hogy mi legyen a program! Ami igazán kiemel minket a lánybúcsús helyszínek közül, az a sokoldalúság: a mi szórakoztató birodalmunkban minden adott egy fergeteges estéhez.

Szabadulószoba

A Neverland lelke a szabadulószobákban rejlik: nálunk 8 különböző, valósághű, fordulatos játék közül választhattok. Amellett, hogy szabadulni remek szórakozás, igazán kibillent a komfortzónából, még szorosabban összekovácsolja a csapatot, és kellemesen megdobja az adrenalin szintet. Nehéz a választás? Nyugodtan foglalhattok egymás után több játékot is! 

Tipp: ajándékkal is készültök a menyasszony számára? Szívesen elrejtjük a kiválasztott szabadulószobában, így egy kihívás keretében találhatja meg a meglepetést!

Fergeteges bulik

Olyan lánybúcsú helyszín vagyunk, ahol karaoke-ra is van lehetőség, ha dalos kedvű a társaság!

Oltári ételek és italok

A tökéletes lánybúcsú program is lehet egy kicsivel még jobb – ha finom ételek és italok is színesítik az estét! 

Nemzetközi konyha, otthonos ízek – egy ízletes lánybúcsú helyszín

A lánybúcsús helyszínek forgatagában sok olyan helyet találsz, ahol csillapíthatjátok a társaság buli-éhségét: mi viszont a gasztronómiai élményekre is gondoltunk! A Neverland kínálatában a magyar, az amerikai, az olasz és a francia konyha legnépszerűbb fogásait találod barátságos árakon, szívvel-lélekkel elkészítve. Az édes élmények sem hiányozhatnak: tortát és csokoládé kóstolót is rendelhettek a foglalásnál!

Varázslat a pohárban

A legtöbb lánybúcsús társaságban természetes, hogy egy kis alkohollal fűszerezik az estét – mi azt mondjuk, legyen ez is extra élmény! Odavagytok a fancy gin-tonikokért? Ebben a műfajban Budapest egyik legszínesebb választékával várunk, és ez csak a kezdet: lenyűgöző koktélokat, prémium borokat, különleges röviditalokat, és finom söröket is kortyolhattok nálunk. Lánybúcsúban sokszor a korlátlan italcsomag a legkényelmesebb megoldás: ha nálunk foglalsz, választhatod ezt is!

Hangulatos lánybúcsú helyszín

A Neverland az a hely, ahol kiszakadhattok a hétköznapok világából! Falaink között úgy érezhetitek, egy különleges világba csöppentetek: neonfényes termeink még a mesebeli Alízt is lenyűgöznék, ha lánybúcsút ünneplő menyasszonyként ellátogatna hozzánk. Nálunk minden négyzetméter tökéletesen Insta-kompatibilis! Kényelmes asztalainkat körbeülve pedig végigmehettek az olyan, klasszikus lánybúcsús játékokon is, mint a férjismereti teszt, vagy a közös fotókkal és emlékekkel tűzdelt kvíz.

Privát szoba: ha igazán egyedi programra vágytok

Ha az este nagy részét inkább csak egymás társaságában töltenétek, de ahhoz túlságosan szerettek bulizni, hogy otthon üljetek, privát szobánk tökéletes arany középút! Különleges, vintage stílusú VIP helyiségünkben amellett, hogy tarthattok vetítést a kedvenc közös emlékeiteket megörökítő képekből, videókból, exkluzív italkóstolót is kérhettek. Luxus lánybúcsú helyszín, amelyet sok évig emlegettek majd! 

Belvárosi lánybúcsú helyszín: a Neverland könnyen megközelíthető 

Egy fantasztikus csajos este után senki nem szeretné, ha a lánybúcsú program záró akkordjaként azon kellene aggódnotok, hogyan fogtok hazajutni. Tömegközlekedéssel szuperül megközelíthetőek vagyunk: a Dohány utca 22-24 pont az az épület, amit 10 perc sétával ugyanúgy elértek a Deák Ferenc tértől, mint a Blaha Lujza térről az Astoriától, vagy a Kálvin tértől. Így az odaút is kényelmes, visszafelé pedig rengeteg éjszakai busz áll majd rendelkezésetekre.

Ha valamelyikőtök hősiesen bevállalja a vezetést, és autóval érkezik, a Dohány utcában van lehetősége parkolni! Érdemes tudni, hogy díjat hétköznap reggel 08:00 és este 22:00 között kell fizetni. A parkolózóna kódja 3071.

Kérdésed merült fel? Szeretnél többet megtudni arról, hogyan lehet nálunk lánybúcsút lebonyolítani? Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén: örömmel segítünk!

Neked ajánljuk

Ajánlatot kérek

Az űrlap kitöltése még nem jelent végleges foglalást, csak árajánlatkérést.

Az ajánlatkérésre hétköznapokon 10:00-18:00 között tudunk válaszolni.

Céges rendezvényeinkre való tekintettel 18 év alatti születésnapot vendéglátórészünkön nem tudunk fogadni, azonban szabadulószobáinkba továbbra is sok szeretettel várjuk a gyermekeket! Megértéseteket köszönjük!

A la carte étel- és italfogyasztás is igényelhető. Ebben az esetben árajánlatot nem tudunk adni, az étlap és itallap honlapunkon elérhető.
A la carte ételfogyasztást 15 fő feletti társaságnál érdemes előre egyeztetni.
* kizárólag VIP termünkben vagy teljes helyszínbérlésnél tudjuk biztosítani
** kizárólag teljes helyszínbérlésnél tudjuk biztosítani
* kizárólag teljes helyszínbérlésnél tudjuk biztosítani
A la carte étel- és italfogyasztás is igényelhető. Ebben az esetben árajánlatot nem tudunk adni, az étlap és itallap honlapunkon elérhető.
A la carte ételfogyasztást 15 fő feletti társaságnál érdemes előre egyeztetni.