Csapatépítés, ahogy ti szeretnétek

Képzelj el egy jó hangulatú csapatépítőt, amit a kollégák várnak és amit mosolyogva idéznek fel a borús napokon egy kávé mellett. És amit bármikor megismételnének. Mi ilyen élménnyel várunk titeket.

A Neverland nektek való hely, ha távol áll tőletek a vadvízi evezés, de túllépnétek a sablonos céges vacsorákon, koccintásokon – és az ehhez társuló, gyakran feszélyezett hangulaton. Olyan atmoszférát teremtettünk, ahol a küszöböt átlépve azonnal ellazulhattok (ezt nemcsak a kuriózumokat rejtő italkínálatunk, hanem az ételeink és a programjaink is támogatják).

Exkluzív csapatépítés Budapest belvárosában.

MI MINDENT REJT A NEVERLAND

„Mesebirodalom” felnőtt kiadásban

Mondhatnánk, hogy a csapatépítő a közösségépítés miatt fontos, de ha őszinték akarunk lenni, akkor bevallhatjuk, hogy ezekre azért szoktak alkalmat keríteni, hogy a kollégák kulturált keretek között engedhessék el magukat.

De csak akkor tudnak valóban kilépni a szürke hétköznapokból, ha olyan programra esik a választás, amin (tényleg) mindenki jól érzi magát.

csapatépítés budapest teambuilding

Csapatépítés full service

Bár lehetőségből nincs hiány, valószínűleg egyetértetek velünk abban, hogy néha csak finom ételekre és italokra vágytok egy szokványostól eltérő környezetben. Persze az is lehet, hogy ti éppen az adrenalinlöketet keresitek, csak nem az extrém sportok formájában.

Mindegy, hogy melyik mellett tennétek le a voksotokat, mert a Neverland mindezt tálcán kínálja nektek.

Ahogy becsukjátok magatok mögött az ajtót, azt érzitek majd, hogy egy felnőtt mesevilágba érkeztetek. Itt ti döntitek el, hova utaztok néhány óra erejéig: egy prémium gin és tonic bárba, egy luxus szivarszobába, egy titkos vadnyugati póker terembe, egy elhagyatott 60-as évekbeli elmegyógyintézet vagy egy elvarázsolt kastélyba.

Igen, ezeket a világokat mind megtaláljátok nálunk.

Természetesen a menüt is ti választjátok ki: ez lehet egy svédasztal 3-féle fogással vagy 2 fajta ízlésesen összeválogatott finger food. Ha az előbbi mellett teszitek le a voksotokat, akkor a séfünk 20-30-féle opciójából válogathattok (ebben a chilis, tökmagos sütőtökkrémlevestől a klasszikus rántott húson át a krémes brownie-ig találtok alternatívát).

A glutén- és laktózmentes ételeken kívül a vegákra, illetve a vegánokra is gondolunk (elég, ha ezt az igényeteket a részletek egyeztetésekor jelzed nekünk, a többiről mi gondoskodunk).

Neverland csapatépítés bár étterem Budapest team building

BEVEZETÜNK BENNETEKET A NEVERLAND IGAZI VILÁGÁBA

Nálunk nem csak egy svédasztalos céges vacsorára vagy szabadulószoba élményre, hanem egy hamisítatlan italkóstoló túrára is benevezhettek. Akár a borokat, akár Budapest legjobb gin & tonic párosításait, akár a karibi rumokat, akár a kuriózum whiskyket keresitek, az üvegpolcainkon az italfajták neves képviselői közül szemezgethettek, méghozzá a világ minden tájáról.

Szívesen meginvitálunk titeket egy whiskykóstolóra (ebben az esetben az italokat olyan pohárban szervírozzuk, amelyben csak az ital aromáját fogjátok érezni, az alkoholét nem), de kérhettek sommelier-t vagy választhattok valamit a koktéllapunkról – tényleg mindent a ti ízlésetekre tudunk szabni.

Az sem akadály, ha karaokezni szeretnétek, mert van egy külön erre kijelölt sarkunk (pöpec akusztikával), amit zártkörű rendezvény esetén bátran kihasználhattok, létszámtól függően pedig a szabadulószobáinkat is kipróbálhatjátok. Ehhez csak ki kell választanotok a nektek szimpatikusa(ka)t, vagyis el kell döntenek, hogy a Vadnyugatot hódítanátok meg, egy elmegyógyintézetbe, varázslóiskolába, börtönbe vagy egy űrhajó fedélzetére csöppennétek.

Budapest escape rooms Neverland szabadulószoba szabaduló szoba
Neverland csapatépítés bár étterem Budapest team building
Neverland csapatépítés bár étterem Budapest team building

A Neverland egy tökéletes céges csapatépítő helyszín, akár évvégi karácsonyi vacsorára, játékos programokra, táncos bulikra, vagy prémium kikapcsolódásra.

Ha már körvonalazódik bennetek, milyen csapatépítést szeretnétek Budapesten, akkor töltsétek ki ezt az űrlapot és a csapatkapitányunk küld egy rátok szabott ajánlatot:

* minimum 50 főtől hétfő - csütörtök között vagy kizárólagos helyszínbérlésnél
csapatépítés budapest teambuilding
Neverland Budapest csapatépítés ital
csapatépítés budapest Neverland emberek beszélgetnek
Neverland csapatépítés bár étterem Budapest team building
Budapest escape rooms Neverland szabadulószoba szabaduló szoba
Neverland csapatépítés bár étterem Budapest team building
Neverland csapatépítés bár étterem Budapest team building
Neverland Budapest koktél innivaló whisky

Szeretnéd, hogy elsőként neked szóljunk, ha történik nálunk valami?

.

Neked ajánljuk:

csapatépítés lego figurák Neverland Budapest

Csapatépítés régen és most

A csapatod építése fontos. Keresed, hogyan lehetnétek még jobbak, vagy milyen legyen az idei évben a céges csapatépítés, ami fejleszt is a szórakozáson kívül. Ebben a bejegyzésben

Elolvasom »