Csapatépítés

Szabadulószobás különleges csapatépítő

Szuper hangulatú céges csapatépítés, amelyet mosolyogva vártok és nevetve idéztek fel?
A Neverlandben ilyen élménnyel várunk titeket!

A Neverland nektek való hely, ha távol áll tőletek a vadvízi evezés, de túllépnétek a sablonos céges vacsorákon, koccintásokon. Szórakozóhelyünkön olyan atmoszférát teremtettünk, ahol a küszöböt átlépve azonnal ellazulhattok, hiszen a felejthetetlen élményt szabadulószobák, finom falatok és kuriózumnak számító italok is biztosítják.

Exkluzív csapatépítés Budapest belvárosában: kérj egyedi ajánlatot!

Csapatépítő egy igazi mesevilágban

Ahogy becsukjátok magatok mögött az ajtót, azt érzitek majd, hogy egy felnőtt mesevilágba érkeztetek. Itt ti döntitek el, hova utaztok néhány óra erejéig: egy prémium gin-tonic bárba, egy titkos vadnyugati póker terembe, egy elhagyatott 60-as évekbeli elmegyógyintézetbe vagy egy elvarázsolt kastélyba.

Igen, ezeket a világokat mind megismerhetitek szabadulószobáinkban és szórakozóhelyünkön.

Nézd meg a szabadulószobáinkat, amelyekből választhattok:

Rácsok mögött

Mi lehetne jobb közösségépítő, mint együttes erővel meglógni egy börtönből csupán egy órával a kivégzésetek előtt? Rácsok mögött fantázianévre hallgató szabadulószobánkban minden rafinériátokra szükségetek lesz az elmaradhatatlan csapatszellem mellett.

Zárt osztály

Ha túl sok a home office, és szinte vágytok az összezártságra, akkor Zárt osztály szabadulószobánkat nektek találtuk ki. 1956-ba kalauzolunk el benneteket: egy szörnyű emberkísérlet tagjaiként már évek óta egy gumiszobában sínylődtök. De egy véletlennek köszönhetően esélyt kaptok a szabadulásra. Vajon van annyira összetartó a csapat, hogy kijussatok?

Máguspróba

Harry Potter rajongók figyelem: semmi más nem hozza olyan jól össze a csapatot, mint egy legendás bájital receptjének megszerzése. Teszteljétek magatokat máguspróbánkon, és szerezzétek meg közösen az elixír receptjét!

Nagy vadnyugati rablás

Igazi vadnyugati hangulatban telhet a csapatépítő, ha ezt a szobát szemelitek ki magatoknak. A feladat nem más, mint megszerezni a szajrét és leadni a főnöknek – aki nem más, mint a seriffhelyettes. De a kihívást csak akkor tudjátok teljesíteni, ha egymás kezére dolgoztok, és megmutatjátok, milyen egy igazi csapat. Készen álltok? Ha igen, akkor ne feledjétek: mindössze egy órátok van, különben könnyen a seriff puskacsövével találjátok szemben magatokat.

Skizofrén sorozatgyilkos

Ha ezt a szobát választjátok, akkor igazi hátborzongató élményben lesz részetek. Egy őrült emberrabló karmaiból kell kiszabadítanotok magatokat és csapatotok eltűnt másik felét is. A téma nem könnyű, de ha összetartotok, akkor talán sikerülhet meglógni a gyilkos orra elől.

Azték sírkamra

Bemersz lépni egy sírkamrába? Na és a kollégákkal kézen fogva? Muszáj lesz, ha meg akarjátok találni a gyógyulást hozó kristályt. De vigyázzatok! Súlyos következményei lesznek, ha nem találjátok meg időben.

Csernobil

Izgalmas szabadulószoba, ami rögtön emeli a csapatépítő tétjét: Mentsétek meg Európát!

Robbanás. Rádióadás zúgás. Csend. Feszült másodpercek. Végül beszédre lesztek figyelmesek. Orosz. Nem csak ti vagytok veszélyben: a mérnököknek is segítségre van szüksége. Lehetetlennek tűnik, de most rajtatok múlik a kontinens sorsa.

A nagy pénzrablás

Money Heist rajongók figyelem! A Neverland legújabb, harmadik generációs szabadulószobája csapatépítőhöz is lefoglalható.

Törjetek be közösen a világ egyik legszigorúbban őrzött páncéltermébe – most aztán tényleg próbára kell majd tenni a csapatmunkátokat. Meg tudjátok szerezni a spanyol állami titkokat mielőtt füstbe menne az egész tervetek?

Teljeskörű csapatépítés = Neverland Budapest

Olyan csapatépítő program után kutattok, amely tényleg összehozza a társaságot? Mellette finom ételekre és italokra is vágytok egy szokványostól eltérő környezetben? A Neverland mindezt tálcán kínálja nektek Budapest belvárosában, néhány percre az Astoriától és a Blaha Lujza tértől.

Ha a kiszabadulás izgalmai után szeretnétek falatozni és iszogatni is, akkor nem kell máshova mennetek, mert szórakozóhelyünk egész estés kikapcsolódást nyújt a csapat minden tagjának.

Mindegy, hogy 10-15 fővel lazítanátok, vagy egy nagyobb, 50-100 fős társasággal érkeztek hozzánk szórakozni, a Neverland csapatépítő helyszín és szabadulószoba tárt karokkal vár benneteket. Izgalmas programlehetőségeinknek köszönhetően kisebb, és akár 120 főt számláló cégeknek is nagyszerű élmény lehet nálunk a csapatépítés. Munkatársaink személyre szabott ajánlatot készítenek számotokra, így garantáljuk, hogy a csapatépítés során senki sem fog unatkozni létszámtól függetlenül.

Hogyan válassz?

Szobáinkat 7-8 főre ajánljuk. Ha egy nagyobb vállalattól érkeznétek, akkor érdemes kisebb csapatokba rendeződni: 8 különböző tematikánk között mindenki megtalálhatja azt, ami az ő szívéhez közel áll. Az sem gond, ha nem mindenki akarja kipróbálni a kiszabadulást: számukra például sommelier-vel vezetett borkóstolót vagy akár whiskey kóstolót is leszerveznek munkatársaink. Ne aggódjatok, az este hátralevő részében együtt is élvezhetitek a csapatépítőt, hiszen több olyan programunk is lefoglalható.

Csapatépítő extrákkal

Miután a munkatársakkal sikeresen kijutottatok a kiválasztott szobából még nem ér véget a kaland. A Neverland Bárban & Étteremben kezdetét veheti a mulatás, ahol a laza hangulatról az esztétikus környezet (na, meg a társaság!), míg a nem mindennapi programról ízletes fogásaink és Budapesten egyedülálló italkínálatunk gondoskodik.

Nálunk nemcsak egy büféasztalos céges vacsorára vagy szabadulószoba élményre, hanem egy hamisítatlan italkóstoló túrára is benevezhettek. Akár a borokat, akár Budapest legjobb gin&tonic párosításait, akár a karibi rumokat, vagy a kuriózum whisky-ket keresitek, bárpultunkban megtaláljátok.

Szívesen meginvitálunk titeket egy különleges whiskykóstolóra. Ha oda és vissza vagytok az egzotikus rövid italokért, akkor ezt a programlehetőséget ki ne hagyjátok! Ebben az esetben az italokat Norlan pohárban szervírozzuk, amelyben csak az ital aromáját fogjátok érezni, az alkoholét nem. De kérhettek sommelier-t vagy választhattok valamit a koktéllapunkról – tényleg mindent a ti ízlésetekre tudunk szabni.

Az sem akadály, ha karaokézni szeretnétek, mert van egy külön erre kijelölt sarkunk pöpec akusztikával, amit zártkörű rendezvény esetén bátran kihasználhattok. A Neverland egy tökéletes céges csapatépítő helyszín, akár évvégi karácsonyi vacsorára, játékos programokra, táncos bulikra, vagy prémium kikapcsolódásra.

Szabadulószobás csapatépítés: kiknek ajánljuk?

 • Azoknak, akik igazi felejthetetlen élmény csapatépítés mellett teszik le a voksukat.
 • Ha kivételes csapatépítő helyszínt kerestek a céges programok számára.
 • Mindenkinek, akinek célja minőségi időt eltölteni a kollégákkal.
 • Kreatív arcoknak, akik szórakozni is ötletesen szeretnek.
 • Komoly cégeknek, akik szívesen lazítanának egy jót.

  A Neverlandben ugyanúgy jól érezheti magát pénzügyes és egy kreatív szövegíró, egy cégvezető vagy egy irodavezető, hiszen munkatársainkkal a ti kívánságaitok és igényeitek alapján állítjuk össze ajánlatunkat.

  Ti is szeretnétek egy emlékezetes alkalmat a Neverlandben? Akkor kérj tőlünk ajánlatot!

Csapatépítő program foglalás lépésről lépésre

 1. lépés: Fedezd fel Neverlandet, és gondold át, milyen csapatépítő programok tetszenének legjobban a társaságnak. Szabadulószoba? Esetleg borkóstoló svédasztalos vacsorával? A választás csak rajtatok áll!
 2. lépés: Írj nekünk! Rendezvényszervezőnk az igényeitek alapján összeállít számotokra egy egyedi ajánlatot, hogy még sokáig emlegessétek a nálunk eltöltött estét – természetesen, a jó pillanatok miatt.
 3. lépés: Nincs más hátra, mint előre: ha megfelelőnek találtátok ajánlatunkat, akkor már csak ki kell várni a csapatépítő dátumát.
 4. lépés: Jól éreztétek magatokat? Netán van, amit hiányoltatok? Írjátok meg nekünk Facebook oldalunkon vagy hagyjatok egy Google értékelést az élményeitekről, számunkra nagyon fontos a visszajelzésetek.

Mitől lesz igazán jó egy céges csapatépítés?

A céges csapatépítőt megszervezni sosem egyszerű feladat, hiszen ahány ember, annyi érdeklődési kör jellemzi a csapattagokat. Épp ezért a siker érdekében rendkívül fontos, hogy néhány szempontot szem előtt tartsunk a szervezés során. Ha ezek teljesülnek, akkor viszont szinte biztos a csapatépítő sikere! A nálunk tartott csapatépítés során az összes pontot kipipálhatjátok a listáról!

Célorientáltság

A csapatépítő programnak jól meghatározott céllal kell rendelkeznie, amely támogatja a cég vagy a szervezet céljait. Ez a cél lehet például a kommunikáció javítása a csapat tagjai között, a konfliktuskezelés fejlesztése, az együttműködés erősítése vagy az innovatív gondolkodás ösztönzése.

Részvétel és bevonódás

A résztvevők aktív bevonása elengedhetetlen a sikerhez. A programnak interaktívnak és részvételt ösztönzőnek kell lennie, hogy mindenki aktívan részt vegyen a tevékenységekben, és felejthetetlen élményt vigyen haza a csapatépítés után.

Sokszínűség

A jó csapatépítő program különböző típusú tevékenységeket, játékokat és kihívásokat foglal magában. Ez segít abban, hogy minden résztvevő megtalálja a számára megfelelő és érdekes feladatokat, illetve kihívásokat.

Kommunikáció-fejlesztlés

A kommunikáció kulcsfontosságú a csapatok hatékony működése szempontjából. A céges csapatépítő programoknak olyan tevékenységeket kell tartalmazniuk, amelyek erősítik a kommunikációs készségeket, igazi csapatmunkát igényelnek és segítenek az információáramlás javításában.

Közös célok és eredmények

A program során elérhető célok és eredmények egyértelműek és megfelelően kommunikáltak kell, hogy legyenek. Ezzel motiválható a csapat arra, hogy közösen dolgozzon és az együttes eredményekre fókuszáljon.

Bizalomépítés

A csapatépítő programnak lehetőséget kell teremtenie a bizalom építésére a csapat tagjai között. Olyan feladatok és tevékenységek alkalmazása ajánlott, amelyek segítenek egymás megismerésében és megbízásában.

Pozitív és szórakoztató légkör

A jó csapatépítő programok olyan légkört teremtenek, amely pozitív és szórakoztató. Az emberek jobban fognak együttműködni és nyitottak lesznek az új tapasztalatokra, ha jó hangulatban vannak.

Értékelés és tanulás

Fontos, hogy a program végeztével legyen lehetőség az értékelésre és a tanulásra. A résztvevők visszajelzéseinek megértése segít a jövőbeni programok fejlesztésében és az eredményesség növelésében.

Neverland Csapatépítés GYIK

Az oldal alján található űrlap kitöltésével egyszerűen leadhatjátok felénk kéréseiteket. Az ajánlatkérő ívben minden lehetséges programot feltüntettünk, ezen kívül pedig csak néhány fontos adatot kell megadnotok, például, hogy mikor érkeznétek, és hány főre szeretnétek foglalni.

Mivel a ti kéréseitek alapján állítjuk össze, ezért válasz e-mailben küldjük ki Számotokra árajánlatunkat. Számunkra a ti elégedettségetek a legfontosabb, ezért árajánlatot mindig egyedileg küldünk.

Egyelőre nincs, ezért sajnos nálunk nincs lehetőség szabadtéri programokra. Helyszínünk kizárólag beltéri csapatépítő programok megszervezésére alkalmas, de ne keseredj el! Izgalmas pincehelyiségünkben neonfények és extra vagány enteriőr kárpótol majd, ami megadja az alaphangulatot egy felejthetetlen estéhez.

Jelenleg 8 szabadulószobával rendelkezünk, melybe szobánként 7-8 fővel is tudtok játszani. Egy időben akár 55-60 fő is tud játszani párhuzamosan szobáinkban! Ha pedig ennél is többen vennétek részt a csapatépítésen, akkor párhuzamosan a szabadulószobákkal a szórakozóhelyünkön egyéb programokat is tudunk szervezni a csapattagok számára.

5-10 főtől akár 100-120 főig változatos társaságoknak nyújtunk szolgáltatást, ezért kisebb vagy nagyobb cégek is bátran felvehetik velünk a kapcsolatot.

A számlát a helyszínen készpénzes fizetéssel, bankkártyával, SZÉP kártyával vagy banki átutalással is tudjátok rendezni.

A Neverland előtt az utcán van lehetőség leparkolni, ha autóval érkeztek a csapatépítőre. Mivel helyszínünk a belvárosban található, ezért javasoljuk, hogy a foglalás előtt 10-15 perccel érkezzetek, hogy kényelmesen le tudjatok parkolni. A parkoló zónában reggel 8:00 és este 22:00 között fizetős a parkolás.

Rendezvényszervezőnk a ti kívánságaitok alapján állítja össze a csapatépítő programok listáját. Véleményünk szerint 1-2 fő programot érdemes lefoglalni (pl: szabadulószoba, whiskey-kóstoló vagy épp borkóstoló), hogy az este hátralévő részében
maradjon idő a finom falatok és italok elfogyasztására, teljes helyszínbérlés esetén pedig egy kis mulatozásra is, például karaoke vagy élő zene formájában. Csapatunk szívesen megszervezi számotokra az estét elejétől a végéig, az oldal alján található listából csak válaszd ki a számotokra szimpatikus programokat!

Élménydús csapatépítés Budapest szívében, a Neverland szabadulószobában:
kérj személyre szabott ajánlatot!

Ajánlatot kérek

* kizárólag teljes helyszínbérlésnél tudjuk biztosítani
A la carte étel- és italfogyasztás is igényelhető. Ebben az esetben árajánlatot nem tudunk adni, az étlap és itallap honlapunkon elérhető.
A la carte ételfogyasztást 15 fő feletti társaságnál előre kell egyeztetni.

Az űrlap kitöltése még nem jelent végleges foglalást, csak árajánlatkérést. 

Az ajánlatkérésre hétköznapokon 10:00-18:00 között tudunk válaszolni.

Céges rendezvényeinkre való tekintettel 18 év alatti születésnapot vendéglátórészünkön nem tudunk fogadni, azonban szabadulószobáinkba továbbra is sok szeretettel várjuk a gyermekeket! Megértéseteket köszönjük!

* kizárólag teljes helyszínbérlésnél tudjuk biztosítani
A la carte étel- és italfogyasztás is igényelhető. Ebben az esetben árajánlatot nem tudunk adni, az étlap és itallap honlapunkon elérhető.
A la carte ételfogyasztást 15 fő feletti társaságnál érdemes előre egyeztetni.

És a szobáinkat próbáltad már?

NEKED AJÁNLJUK

Szeretnéd, hogy elsőként neked szóljunk, ha történik nálunk valami?