Csapatépítés - Szabadulószobás csapatépítő programok - Neverland

Csapatépítés

Szabadulószobás különleges csapatépítő

Szuper hangulatú csapatépítés, amelyet mosolyogva vártok és nevetve idéztek fel?
A Neverlandben ilyen élménnyel várunk titeket!

A Neverland nektek való hely, ha távol áll tőletek a vadvízi evezés, de túllépnétek a sablonos céges vacsorákon, koccintásokon. Szórakozóhelyünkön olyan atmoszférát teremtettünk, ahol a küszöböt átlépve azonnal ellazulhattok, hiszen a felejthetetlen élményt szabadulószobák, finom falatok és kuriózumnak számító italok is biztosítják.

Exkluzív csapatépítés Budapest belvárosában: kérj egyedi ajánlatot!

Csapatépítő egy igazi mesevilágban

Ahogy becsukjátok magatok mögött az ajtót, azt érzitek majd, hogy egy felnőtt mesevilágba érkeztetek. Itt ti döntitek el, hova utaztok néhány óra erejéig: egy prémium gin-tonic bárba, egy titkos vadnyugati póker terembe, egy elhagyatott 60-as évekbeli elmegyógyintézetbe vagy egy elvarázsolt kastélyba.

Igen, ezeket a világokat mind megismerhetitek szabadulószobáinkban és szórakozóhelyünkön.

Nézd meg a szabadulószobáinkat, amelyekből választhattok:

Rácsok mögött:

Mi lehetne jobb közösségépítő, mint együttes erővel meglógni egy börtönből csupán egy órával a kivégzésetek előtt? Rácsok mögött fantázianévre hallgató szabadulószobánkban minden rafinériátokra szükségetek lesz az elmaradhatatlan csapatszellem mellett.

Zárt osztály:

Ha túl sok a home office, és szinte vágytok az összezártságra, akkor Zárt osztály szabadulószobánkat nektek találtuk ki. 1956-ba kalauzolunk el benneteket: egy szörnyű emberkísérlet tagjaiként már évek óta egy gumiszobában sínylődtök. De egy véletlennek köszönhetően esélyt kaptok a szabadulásra. Vajon van annyira összetartó a csapat, hogy kijussatok?

Máguspróba:

Harry Potter rajongók figyelem: semmi más nem hozza olyan jól össze a csapatot, mint egy legendás bájital receptjének megszerzése. Teszteljétek magatokat máguspróbánkon, és szerezzétek meg közösen az elixír receptjét!

Nagy vadnyugati rablás:

Igazi vadnyugati hangulatban telhet a csapatépítő, ha ezt a szobát szemelitek ki magatoknak. A feladat nem más, mint megszerezni a szajrét és leadni a főnöknek – aki nem más, mint a seriffhelyettes. De a kihívást csak akkor tudjátok teljesíteni, ha egymás kezére dolgoztok, és megmutatjátok, milyen egy igazi csapat. Készen álltok? Ha igen, akkor ne feledjétek: mindössze egy órátok van, különben könnyen a seriff puskacsövével találjátok szemben magatokat.

Skizofrén sorozatgyilkos:

Ha ezt a szobát választjátok, akkor igazi hátborzongató élményben lesz részetek. Egy őrült emberrabló karmaiból kell kiszabadítanotok magatokat és csapatotok eltűnt másik felét is. A téma nem könnyű, de ha összetartotok, akkor talán sikerülhet meglógni a gyilkos orra elől.

Szobáinkat 7-8 főre ajánljuk. Ha egy nagyobb vállalattól érkeznétek, akkor érdemes kisebb csapatokba rendeződni: 5 különböző tematikánk között mindenki megtalálhatja azt, ami az ő szívéhez közel áll. Az sem gond, ha nem mindenki akarja kipróbálni a kiszabadulást: számukra például sommelier-vel vezetett borkóstolót vagy akár whiskey kóstolót is leszerveznek munkatársaink. Ne aggódjatok, az este hátralevő részében együtt is élvezhetitek a csapatépítőt, hiszen több olyan programunk is lefoglalható, amelyeken

Teljeskörű csapatépítés = Neverland Budapest

Olyan csapatépítő program után kutattok, amely tényleg összehozza a társaságot? Mellette finom ételekre és italokra is vágytok egy szokványostól eltérő környezetben? A Neverland mindezt tálcán kínálja nektek Budapest belvárosában, néhány percre az Astoriától és a Blaha Lujza tértől.


Ha a kiszabadulás izgalmai után szeretnétek falatozni és iszogatni is, akkor nem kell máshova mennetek, mert szórakozóhelyünk egész estés kikapcsolódást nyújt a társaság minden tagjának.


Mindegy, hogy 10-15 fővel lazítanátok, vagy egy nagyobb, 50-100 fős társasággal érkeztek hozzánk szórakozni, a Neverland csapatépítő helyszín és szabadulószoba tárt karokkal vár benneteket. Izgalmas programlehetőségeinknek köszönhetően kisebb, és akár 50-100 főt számláló cégeknek is nagyszerű élmény lehet nálunk a csapatépítés. Munkatársaink személyre szabott ajánlatot készítenek számotokra, így garantáljuk, hogy senki sem fog unatkozni létszámtól függetlenül.

Csapatépítő extrákkal

Miután a kollégákkal sikeresen kijutottatok a kiválasztott szobából még nem ér véget a kaland. A Neverland Bár&Étteremben kezdetét veheti a mulatás, ahol a laza hangulatról az esztétikus környezet (na, meg a társaság!), míg a nem mindennapi programról ízletes fogásaink és Budapesten egyedülálló italkínálatunk gondoskodik.

Nálunk nemcsak egy svédasztalos céges vacsorára vagy szabadulószoba élményre, hanem egy hamisítatlan italkóstoló túrára is benevezhettek. Akár a borokat, akár Budapest legjobb gin&tonic párosításait, akár a karibi rumokat, vagy a kuriózum whisky-ket keresitek, bárpultunkban megtaláljátok.

Szívesen meginvitálunk titeket egy különleges whiskykóstolóra. Ha oda és vissza vagytok az egzotikus rövid italokért, akkor ezt a programlehetőséget ki ne hagyjátok! Ebben az esetben az italokat Norlan pohárban szervírozzuk, amelyben csak az ital aromáját fogjátok érezni, az alkoholét nem. De kérhettek sommelier-t vagy választhattok valamit a koktéllapunkról – tényleg mindent a ti ízlésetekre tudunk szabni.

Az sem akadály, ha karaokézni szeretnétek, mert van egy külön erre kijelölt sarkunk pöpec akusztikával, amit zártkörű rendezvény esetén bátran kihasználhattok. A Neverland egy tökéletes céges csapatépítő helyszín, akár évvégi karácsonyi vacsorára, játékos programokra, táncos bulikra, vagy prémium kikapcsolódásra.

Szabadulószobás csapatépítés: kiknek ajánljuk?

 • Azoknak, akik igazi élmény csapatépítés mellett teszik le a voksukat.
 • Ha kivételes csapatépítő helyszínt kerestek.
 • Mindenkinek, aki szeretne minőségi időt eltölteni a kollégákkal.
 • Kreatív arcoknak, akik szórakozni is ötletesen szeretnek.
 • Komoly cégeknek, akik szívesen lazítanának egy jót.

  A Neverlandben ugyanúgy jól érezheti magát pénzügyes és egy kreatív szövegíró, egy cégvezető vagy egy irodavezető, hiszen munkatársainkkal a ti kívánságaitok és igényeitek alapján állítjuk össze ajánlatunkat.

  Ti is szeretnétek egy emlékezetes bulit a Neverlandben? Akkor kérj tőlünk ajánlatot!

Csapatépítő helyszín foglalás lépésről lépésre

 1. lépés: Fedezd fel Neverlandet, és gondold át, milyen csapatépítő programok tetszenének legjobban a társaságnak. Szabadulószoba? Esetleg borkóstoló svédasztalos vacsorával? A választás csak rajtatok áll!
 2. lépés: Írj nekünk! Rendezvényszervezőnk az igényeitek alapján összeállít számotokra egy egyedi ajánlatot, hogy még sokáig emlegessétek a nálunk eltöltött estét – természetesen, a jó pillanatok miatt.
 3. lépés: Nincs más hátra, mint előre: ha megfelelőnek találtátok ajánlatunkat, akkor már csak ki kell várni a csapatépítő dátumát.
 4. lépés: Jól éreztétek magatokat? Netán van, amit hiányoltatok? Írjátok meg nekünk Facebook oldalunkon vagy hagyjatok egy Google értékelést az élményeitekről, számunkra nagyon fontos a visszajelzésetek.

Neverland Csapatépítés GYIK

Hogyan tudjuk lefoglalni a helyszínt csapatépítéshez?

Az oldal alján található űrlap kitöltésével egyszerűen leadhatjátok felénk kéréseiteket. Az ajánlatkérő ívben minden lehetséges programot feltüntettünk, ezen kívül pedig csak néhány fontos adatot kell megadnotok, például, hogy mikor érkeznétek, és hány főre szeretnétek foglalni.

Hányan foglalhatunk céges csapatépítőt?

5-10 főtől akár 100-120 főig változatos társaságoknak nyújtunk szolgáltatást, ezért kisebb vagy nagyobb céges is bátran felvehetik velünk a kapcsolatot.

Milyen árakra számíthatunk?

Mivel ajánlatunkat a ti kéréseitek alapján állítjuk össze, ezért fix árakkal nem dolgozunk. Számunkra a ti elégedettségetek a legfontosabb, ezért árajánlatot mindig egyedileg küldünk.

Milyen fizetési opciók vannak?

A számlát a helyszínen készpénzes fizetéssel, banki átutalással vagy kártyás terminállal is tudjátok rendezni.

Kültéri csapatépítés is lehetséges a Neverlandben?

Helyszínünk kizárólag beltéri csapatépítő programok megszervezésére alkalmas, de ne keseredj el! Izgalmas pincehelyiségünkben neonfények és extra vagány enteriőr kárpótol majd, ami megadja az alaphangulatot egy felejthetetlen estéhez.

Van lehetőség parkolásra?

A Neverland előtt az utcán van lehetőség leparkolni, ha autóval érkeztek. Mivel helyszínünk a belvárosban található, ezért javasoljuk, hogy a foglalás előtt 10-15 perccel érkezzetek, hogy kényelmesen le tudjatok parkolni. A parkoló zónában reggel 8:30 és este 20:00 között fizetős a parkolás.

Ha sokan megyünk hogyan lesz lehetőségünk kipróbálni a szabadulószobákat?

Mivel a játékokat maximum 7-8 főre ajánljuk, ezért kisebb csapatokban tudjátok kiélvezni szabadulószobáinkat. Egy játékmenet 1 óráig tart, ezért 50-100 fős társaságnál a program elején egymást váltva tudjátok kipróbálni a szabadulás élményét egyszerre akár 30-40-en, 5 szobára elosztva. Profi játékmestereink gondoskodnak róla, hogy nagy létszám mellett is élvezetes legyen a játék.

Hányféle csapatépítő program fér bele egy estébe?

Rendezvényszervezőnk a ti kívánságaitok alapján állítja össze a csapatépítő programok listáját. Véleményünk szerint 1-2 fő programot érdemes lefoglalni (pl: szabadulószoba, whiskey-kóstoló vagy épp borkóstoló), hogy az este hátralévő részében
maradjon idő a finom falatok és italok elfogyasztására, teljes helyszínbérlés esetén pedig egy kis mulatozásra is, például karaoke vagy élő zene formájában. Csapatunk szívesen megszervezi számotokra az estét elejétől a végéig, az oldal alján található listából csak válaszd ki a számotokra szimpatikus programokat!

Élménydús csapatépítés Budapest szívében, a Neverland szabadulószobában:
kérj személyre szabott ajánlatot!

Ajánlatot kérek

* minimum 50 főtől hétfő - csütörtök között vagy kizárólagos helyszínbérlésnél

NEKED AJÁNLJUK

Szeretnéd, hogy elsőként neked szóljunk, ha történik nálunk valami?

NÁLUNK MAXIMÁLIS
BIZTONSÁGBAN LESZEL

FERTŐTLENÍTETT LEVEGŐ

kézfertőtlenítési lehetőség

kötelező maszkviselés a személyzetnek

rendszeres fertőtlenítés