Csapatépítés - Neverland Budapest | Szabadulószoba, Bár, csapatépítés

Csapatépítés, ahogy ti szeretnétek

Képzelj el egy jó hangulatú csapatépítőt, amit a kollégák várnak és amit mosolyogva idéznek fel a borús napokon egy kávé mellett. És amit bármikor megismételnének. Mi ilyen élménnyelvárunk titeket.

A Neverland nektek való hely, ha távol áll tőletek a vadvízi evezés, de túllépnétek a sablonos céges vacsorákon, koccintásokon – és az ehhez társuló, gyakran feszélyezett hangulaton. Olyan atmoszférát teremtettünk, ahol a küszöböt átlépve azonnal ellazulhattok (ezt nemcsak a kuriózumokat rejtő italkínálatunk, hanem az ételeink és a programjaink is támogatják).

Exkluzív csapatépítés Budapest belvárosában

„MESEBIRODALOM”
FELNŐTT KIADÁSBAN

Mondhatnánk, hogy a csapatépítő a közösségépítés miatt fontos, de ha őszinték akarunk lenni, akkor bevallhatjuk, hogy ezekre azért szoktak alkalmat keríteni, hogy a kollégák kulturált keretek között engedhessék el magukat.

De csak akkor tudnak valóban kilépni a szürke hétköznapokból, ha olyan programra esik a választás, amin (tényleg) mindenki jól érzi magát.

CSAPATÉPÍTÉS FULL SERVICE

Bár lehetőségből nincs hiány, valószínűleg egyetértetek velünk abban, hogy néha csak finom ételekre és italokra vágytok egy szokványostól eltérő környezetben. Persze az is lehet, hogy ti éppen az adrenalinlöketet keresitek, csak nem az extrém sportok formájában.

Mindegy, hogy melyik mellett tennétek le a voksotokat, mert a Neverland mindezt tálcán kínálja nektek.

Ahogy becsukjátok magatok mögött az ajtót, azt érzitek majd, hogy egy felnőtt mesevilágba érkeztetek. Itt ti döntitek el, hova utaztok néhány óra erejéig: egy prémium gin és tonic bárba, egy luxus szivarszobába, egy titkos vadnyugati póker terembe, egy elhagyatott 60-as évekbeli elmegyógyintézet vagy egy elvarázsolt kastélyba.

Igen, ezeket a világokat mind megtaláljátok nálunk.

MIÉRT A NEVERLAND?

Nálunk nem csak egy svédasztalos céges vacsorára vagy szabadulószoba élményre, hanem egy hamisítatlan italkóstoló túrára is benevezhettek. Akár a borokat, akár Budapest legjobb gin & tonic párosításait, akár a karibi rumokat, akár a kuriózum whiskyket keresitek, az üvegpolcainkon az italfajták neves képviselői közül szemezgethettek, méghozzá a világ minden tájáról.

Szívesen meginvitálunk titeket egy whiskykóstolóra (ebben az esetben az italokat olyan pohárban szervírozzuk, amelyben csak az ital aromáját fogjátok érezni, az alkoholét nem), de kérhettek sommelier-t vagy választhattok valamit a koktéllapunkról – tényleg mindent a ti ízlésetekre tudunk szabni.

Az sem akadály, ha karaokezni szeretnétek, mert van egy külön erre kijelölt sarkunk (pöpec akusztikával), amit zártkörű rendezvény esetén bátran kihasznál- hattok, létszámtól függően pedig a szabadulószobáinkat is kipróbálhatjátok. Ehhez csak ki kell választanotok a nektek szimpatikusa(ka)t, vagyis el kell döntenek, hogy a Vadnyugatot hódítanátok meg, egy elmegyógyintézetbe, varázslóiskolába, börtönbe vagy egy űrhajó fedélzetére csöppennétek. A Neverland egy tökéletes céges csapatépítő helyszín, akár évvégi karácsonyi vacsorára, játékos programokra, táncos bulikra, vagy prémium kikapcsolódásra.

Ha már körvonalazódik bennetek, milyen csapatépítést szeretnétek Budapesten, akkor töltsétek ki ezt az űrlapot és a csapatkapitányunk küld egy rátok szabott ajánlatot:

Ajánlatot kérek

* minimum 50 főtől hétfő - csütörtök között vagy kizárólagos helyszínbérlésnél

NEKED AJÁNLJUK

Szabadulószoba Vélemények

A Neverland szórakoztató centrum csapattagjaként rendkívül fontosnak tartom a szabadulószoba vélemények gyűjtését és dokumentálását. Vendégeink között számtalanul fordulnak elő olyanok, akik nem először járnak már nálunk – hanem visszatérő

ELOLVASOM »

Szeretnéd, hogy elsőként neked szóljunk, ha történik nálunk valami?

NÁLUNK MAXIMÁLIS
BIZTONSÁGBAN LESZEL

FERTŐTLENÍTETT LEVEGŐ

kézfertőtlenítési lehetőség

kötelező maszkviselés a személyzetnek

rendszeres fertőtlenítés