1 napos osztálykirándulás ötletek Budapesten

Gyertek szabadulószobázni a Neverlandbe!

1 napos osztálykirándulás ötleteket keresel Budapesten? Van egy remek programjavaslatunk! 8 különböző szabadulószobával várunk Titeket egy helyen a Neverlandben, így bőven van kapacitásunk akár teljes osztályokat fogadni!

Minimum 20 fő esetén általános iskolai és középiskolai osztályoknak 10% kedvezményt biztosítunk a szabadulószoba árából, a kísérő tanároknak pedig a szabadulás DÍJTALAN!

Foglaljatok le könnyedén egyszerre több szabadulószoba időpontot aszerint, hogy mikor és hányan érkeznétek. Egy szabadulószobában 7-8 játékos fér el egyszerre, és 60 percetek lesz kiszabadulni! Mi már nagy várunk Titeket!

Osztálykirándulás ötletek felsősöknek Budapesten

Amennyiben általános iskolások számára kerestek osztálykirándulás ötleteket Budapesten, a következő szabadulószobákat bátran ajánljuk felsősök számára! Gyerekes családokat is szoktunk fogadni, így akár még alsósok számára is érdekesek lehetnek ezek a szabadulójátékok, ha a kedves kísérő tanáruk segít nekik!

MÁGUSPRÓBA

Harry Potter rajongók és ifjú varázslótanoncok figyelem! Eljött az utolsó máguspróbátok ideje! A kihívás részeként egy veszélyes, tiltott bájital receptjét kell megtalálnotok. Ehhez viszont több rejtélyt is meg kell oldanotok a képességeitek, és persze osztálytársaitok segítségével.
Nem kicsi a tét, hiszen Budapest „muglijainak” a sorsa is a ti kezetekben van. Ezt az osztálykirándulós programot csakis a legtalpraesettebb mágusok teljesíthetik – de mi bízunk bennetek. Tudjuk, hogy milyen erő lakozik bennetek. Megannyi veszély leselkedik rátok ebben a szabadulószobában, de a jutalom megéri a kockázatot!

Mennyien vehettek részt a játékban? 2-7 fő
Mennyire nehéz? 4.5/5
Hány éves kortól ajánljuk? 10 éves kor felett

Videó lejátszása
Videó lejátszása

VADNYUGATI RABLÁS

A cél világos: találjátok meg a szajrét, aztán lépjetek le minél előbb!
A jó hír? A serifhelyettes is segít nektek ebben a vadnyugati rablásban, és bennfentesként nyert nektek egy órát, hogy azalatt kijuthassatok a zsákmánnyal együtt.
A rossz hír? Az idő leteltével szó szerint lőttek nektek!

Mennyien vehettek részt a játékban? 2-7 fő
Mennyire nehéz? 4.5/5
Hány éves kortól ajánljuk? 10 éves kor felett

CSERNOBIL

Izgalmas szabadulószoba, ami rögtön megemeli a budapesti osztálykirándulásotok tétjét. Rajtatok áll megmenteni egész Európát! Ezt a történelemórát senki sem fogja elfelejteni.
Az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb katasztrófája mögé nyerhettek egy kis betekintést, most más szemszögből. Ha a szüleitek vagy tanáraitok meséltek már Csernobilról, akkor már tudjátok, hogy mit kell megakadályoznotok.
Itt is csak az osztálytársaitok segítségére számíthattok, ha időben ki akartok jutni az atomreaktorból. A kontinens sorsa a Ti kezetekben van!

Mennyien vehettek részt a játékban? 2-7 fő
Mennyire nehéz? 4/5
Hány éves kortól ajánljuk? 10 éves kor felett

team building Budapest

Osztálykirándulás ötletek középiskolásoknak Budapesten

Ha középiskolásoknak kerestek osztálykirándulás ötleteket Budapesten, akkor bátran tudjuk Nektek ajánlani a következő szabadulószobákat! Ezeket a játékokat témájuk vagy nehézségi szintjük miatt inkább picit idősebb gyerekek számára ajánljuk, de itt is találtok olyan szabadulószobát, amit akár már 10 éves kor felett is bátran kipróbálhattok!

Videó lejátszása

AZTÉK SÍRKAMRA

Vállaljátok a kihívást az Azték Sírkamrában? Ősi rejtélyre kell megoldást találnotok az osztálykirándulástok alatt – gyengül a Nap ereje, és egy betegséget hozó szellem fenyegeti az egész emberiséget. Csak a legendás gyógyító kristály segíthet.
A feladat nem lesz egyszerű. Az idő szorít, a kristály pedig letűnt korok királyainak piramisában van elrejtve. Csakis a legtalálékonyabb és legbátrabb csapatok járhatnak sikerrel!
Kérdés persze, hogy vajon ti lesztek-e azok, vagy örökre a piramis mélyében fogjátok megbánni a kudarcotokat?

Mennyien vehettek részt a játékban? 2-7 fő
Mennyire nehéz? 4/5
Hány éves kortól ajánljuk? 12 éves kor felett

RÁCSOK MÖGÖTT

Középiskolás évei alatt egyre több filmélménnyel gyarapodik az ember. Már diákként is felemerülhetett benned a kérdés filmezés közben, hogy vajon tényleg olyan egyszerű kiszabadulni egy börtönből? A Neverland Rácsok mögött szabadulószobájában Ti is próbára tehetitek magatokat osztálytársaitokkal!
Félelmetesen élethű környezetben kell majd együtt megdolgoznotok a szabadságotokért, mielőtt az őrök rajtakapnak Titeket! Csakis egymásra számíthattok!
Készüljetek fel egy izgalmas, fordulatos szabadulójátékra, amely egy budapesti osztálykirándulás keretein belül is felejthetetlen élményt tud nyújtani!

Mennyien vehettek részt a játékban? 2-7 fő
Mennyire nehéz? 4/5
Hány éves kortól ajánljuk? 10 éves kor felett

Videó lejátszása
Videó lejátszása

ZÁRT OSZTÁLY

Itt már kevésbé gyerekbarát szabadulószobáról van szó, ezért is inkább középiskolás osztálykirándulás alkalmából lehet jó ötlet ez a kiszabadulós program. Budapesten járunk, 1956-ban. Bezártak titeket egy gumiszobába az őrültek házában. Mindennap kemény gyógyszerekkel kábítanak, kínoznak, büntetlenül kísérleteznek veletek.
Teljesen tehetetlenek vagytok. Vagy mégsem?
Egy esélyetek lesz, és csakis egy kiszabadulni ebből a horrorisztikus intézményből. Az idő leteltével azonban újraindul a véget nem érő rémálmotok.

Mennyien vehettek részt a játékban? 2-7 fő
Mennyire nehéz? 3.5/5
Hány éves kortól ajánljuk? 14 éves kor felett

A NAGY PÉNZRABLÁS

A Nagy Pénzrablás („La Casa De Papel”) Netflixes sorozat rajongói biztosan imádni fogják ezt az osztálykirándulós programot. Mindenkit megnyugtatunk, hogy nem kell mind a 4 évadot végignéznetek ahhoz, hogy sikerrel járjatok; ehhez „csupán” kreatív csapatmunkára lesz szükségetek. Na meg persze egy kis szerencsére is – anélkül hogyan is tudnátok megkaparintani a spanyol államtitkokat az osztálykirándulásotok alatt?
A világ egyik legszigorúbban őrzött páncéltermébe kell majd bejutnotok, amit ugye könnyű mondani, de annál nehezebb megvalósítani. Profi őrökön, földalatti útvesztőkön és csúcsmodern védelmi rendszereken is túl kell jutnotok, mindezt csupán 1 óra alatt!

Mennyien vehettek részt a játékban? 2-7 fő
Mennyire nehéz? 4.5/5 
Hány éves kortól ajánljuk? 10 éves kor felett

Videó lejátszása

SKIZOFRÉN SOROZAT-
GYILKOS

 Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott!  

A Neverland horror elemeket tartalmazó szabadulószobája, amit csakis a legbátrabb középiskolásoknak tudunk ajánlani programként a budapesti osztálykirándulásukra. Ha jó ötletnek tűnik ez az izgalmas szabadulójáték, akkor viszont garantáljuk, hogy az adrenalinvadász diákok hálásak lesznek a kísérő tanáruknak az élményért!
Egy veszedelmes sorozatgyilkos elől kell megmenekülnötök. Van azonban itt egy extra csavar: ebben a szabadulószobában a csapatotok másik felét is meg kell találnotok ahhoz, hogy kijussatok élve!

Mennyien vehettek részt a játékban? 2-8 fő, de minimum 4 főtől ajánljuk
Mennyire nehéz? 3.5/5, 2-3 fő esetén 4/5
Hány éves kortól ajánljuk? 16 éves kor felett
Figyelem: A SZOBÁBAN MEGRÁZÓ ELEMEKKEL TALÁLKOZHATTOK: TRÁGÁR NYELVEZET, SZEXUALITÁS, ERŐSZAK, VÉR, BEZÁRTSÁG.

Szívbetegségben vagy klausztrofóbiával szenvedőknek nem ajánljuk!

SZABADULÓSZOBA ÁRAK

2 játékos esetén 9000 Ft/fő

3 játékos esetén 7000 Ft/fő

4 játékos esetén 6000 Ft/fő

5 vagy több játékos esetén 5000 Ft/fő

Osztálykirándulás programok Budapesten – Keressétek bátran a Neverland csapatát!

Ha az osztálykirándulásotokra kerestek programokat Budapesten, mi szinte biztosak vagyunk benne, hogy a Neverlandből életre szóló élménnyel fogtok távozni. Könnyen megtaláltok minket a Dohány utca 22-24-nél, az Astoria közelében!

Sikerült kiválasztanotok a megfelelő szabadulószobát?

Bármilyen kérdés esetén forduljatok bátran a Neverland lelkiismeretes csapatához, szívesen segítünk eligazodni!