Privát szoba

Privát szoba szivar whisky budapest kóstolás Neverland

Vip

Egy szoba a legkifinomultabb ízlésű vendégeinknek

Foglalás: info@neverland.hu

A szoba, amelyhez hasonlót sokan csak filmekben látnak

A hátsó bejáraton is megközelíthető, félreeső szobába lépve visszautazol néhány évtizedet az időben és minden érzékszervedet megrohamozzák az ingerek. Az orrodat a füstölt, olajozott tölgy parketta, a Chesterfield kanapé és a zamatos szivar aromájának keveréke csapja meg – persze egyik sem túl tolakodóan.

A tekinteted akaratlanul is végigsiklik a berendezésen (elidőzve a bőrkanapén, a kandallón és a Kawai pianínón), majd megáll a báron, melynek polcait látva a whiskymennyországban érezheted magad.

Mert az ismert márkák prémium (például Johnny Walker Black Label) italai mellett olyan kuriózumokat találsz, mint a Bunnahabhain Whisky, amit csak nálunk lehet kapni az országban. Ha valódi műkedvelő vagy, akkor szinte biztosan hallottál már róla: ez az, amit egy kis skót szigeten készítettek 1990-ben, azóta pedig piacra dobtak, így vált elérhetővé belőle összesen 306 üveg a világon.

Ezekhez az italokhoz egyedi, Norlan poharakat is találsz a pultban, amelyek az etanol párolgását elnyomva hozzák ki a whisky aromáját, a jéggel szervírozott italok pedig a Rauk Heavy poharakban fogják megmutatni az igazi arcukat.

Privát szoba szivar whisky budapest kóstolás Neverland

Persze találsz itt a világ különböző tájairól érkezett konyakot, vodkát, gint, rumot, tequilát és  maximális szakértelemmel tárolt borokat is: a borhűtőnk minden polca más hőmérsékleten hűt és párásítja a parafadugókat, hogy azok ne száradjanak ki.

A részleteket nem mindenki láthatja

A Neverland VIP szobát a legapróbb részletekbe menően terveztük meg. A lámpákat például designer üzletekből válogattuk össze, a tükröt Németországból rendeltük, a falburkolatot pedig egyedileg terveztettük és gyártattuk le.

Ez nem minden: annyira a tökéletességre törekedtünk, hogy bőrrel kapcsolatos előadásokra jártunk azért, hogy a kanapéhoz a lehető legjobb alapanyagot válasszuk ki.

Az igényességet és a jó ízlést talán az tükrözi legjobban, hogy rendszeresen megfordulnak itt a Magyarországon forgató hollywoodi színészek, stábok, politikusok és a széles körben ismert magyar hírességek.

A szűk vendégkör minden tagja másért látogat el ide. Van, aki tárgyalni, üzleteket kötni, más szórakozni és néhány órára teljes inkognitóban elvonulni a hétköznapi stressz elől.

Mindezek után úgy gondoljuk, teljesen érthető, hogy a VIP szobába nem léphet be akárki és csak a kivételes személyeknek áruljuk el az ajtót nyitó kódot.

Ez az eldugott szentély a VIP kártyabirtokos vendégeinknek van fenntartva, amit ajánlással, a Neverland felajánlásával vagy e-mailen való igényléssel – egy hosszabb elbírálás után – lehet megszerezni.

Szeretnéd, hogy elsőként neked szóljunk, ha történik nálunk valami?

.

Kérdésed van vagy egyeztetnél velünk a Neverland VIP részlegről?

Írj nekünk az alábbi címre, és hamarosan válaszolni fogunk!
info@neverland.hu

Close Menu
×
×

Cart