Privát szoba

EGY VIP PRIVÁT SZOBA BUDAPESTEN, AMELYHEZ HASONLÓT SOKAN CSAK FILMEKBEN LÁTNAK

A hátsó bejáraton is megközelíthető, félreeső privát szobába lépve visszautazol néhány évtizedet az időben és minden érzékszervedet megrohamozzák az ingerek.

Az orrodat a füstölt, olajozott tölgy parketta, a Chesterfield kanapé és a zamatos szivar aromájának keveréke csapja meg – persze egyik sem túl tolakodóan.

A tekinteted akaratlanul is végigsiklik a szoba különleges berendezésén (elidőzve a bőrkanapén, a kandallón és a Kawai pianínón), majd megáll a báron, melynek polcait látva a whiskymennyországban érezheted magad.

Mert az ismert márkák prémium italai mellett (például Johnny Walker Blue Label, Diplomatico Ambassador, Dom Pérignon vagy Martell Cordon Bleu Cognac) olyan kuriózumokat találsz, mint a Bunnahabhain Ice Cream Shack 1990 Whisky, amit csak nálunk lehet kapni az országban. Ha valódi műkedvelő vagy, akkor szinte biztosan hallottál már róla: ez az, amit Islay szigetén készítettek 1990-ben, azóta pedig piacra dobtak, így vált elérhetővé belőle összesen 306 üveg a világon.

Ezekhez az italokhoz egyedi, Norlan poharakat is találsz a pultban, amelyek az etanol párolgását elnyomva hozzák ki a whisky aromáját, a jéggel szervírozott italok pedig a Rauk Heavy poharakban fogják megmutatni az igazi arcukat.

Persze a privát szobában találsz további italokat is: itt a világ különböző tájairól érkezett konyakkal, vodkával, ginnel, rummal, tequilával és maximális szakértelemmel tárolt borokkal rendelkezik a pultunk! Mindemellett igazi extra szolgáltatásokkal is felszerelt a szoba: például a borhűtőnk minden polca más hőmérsékleten hűt és párásítja a parafadugókat, hogy azok ne száradjanak ki.

A részleteket nem mindenki láthatja

A Neverland VIP privát szobát a legapróbb részletekbe menően terveztük meg, hogy a vendégek teljes mértékben átélhessék a szoba varázsát és az elegancia minden szegletét. A szobát a Gombee stúdió tervezte. Az igényességet és a jó ízlést talán az tükrözi legjobban, hogy rendszeresen megfordulnak itt a Magyarországon forgató hollywoodi színészek, stábok, politikusok és a széles körben ismert magyar hírességek.

A szűk vendégkör minden tagja másért látogat el ide. Van, aki tárgyalni, üzleteket kötni, más szórakozni és néhány órára teljes inkognitóban elvonulni a hétköznapi stressz elől. A Neverland VIP privát szoba igazi luxus élmény, amely kifinomult ízléssel és különleges kényelemmel várja vendégeit Magyarországon egyedülálló módon. Egy olyan helyet teremtettünk, amelyhez exkluzív életérzés társul, ráadásul az idő képes megállni a szobában, így teljes mértékben felhőtlenül élvezheted a közös pillanatokat barátaiddal vagy kollégáiddal! Ne hagyd ki ezt a páratlan, egyedi élményt!

Befogadóképesség: maximum 15 fő

Egyéb szolgáltatások: gin&tonic/whiskey/rum/bor/sör/csokoládé kóstoló

Neverland VIP privát szoba a belváros szívében

A magyar főváros szívében vagyunk, így rendkívül könnyen és gyorsan eljuthatsz hozzánk bárhonnan! A Neverland VIP privát szoba a Dohány utca 22-24. szám alatt található, amely mindössze egy rövid sétára helyezkedik el a főbb közlekedési csomópontoktól.
Privát szobánk ideális választás, ha szeretnéd átérezni Budapest belvárosának pezsgő életét, miközben egy kényelmes, kifinomult privát szobában pihensz és élvezed az italok, illetve az élmények világát.

Élmény ajándékba

Kérdésed van vagy egyeztetnél velünk a Neverland VIP privát szoba részlegről?

Írj nekünk az alábbi címre, és hamarosan válaszolni fogunk! info@neverland.hu

Szeretnéd, hogy elsőként neked szóljunk, ha történik nálunk valami?