Privát szoba

EGY VIP PRIVÁT SZOBA BUDAPESTEN, AMELYHEZ HASONLÓT SOKAN CSAK FILMEKBEN LÁTNAK

A hátsó bejáraton is megközelíthető, félreeső privát szobába lépve visszautazol néhány évtizedet az időben és minden érzékszervedet megrohamozzák az ingerek.

Az orrodat a füstölt, olajozott tölgy parketta, a Chesterfield kanapé és a zamatos szivar aromájának keveréke csapja meg – persze egyik sem túl tolakodóan.

A tekinteted akaratlanul is végigsiklik a berendezésen (elidőzve a bőrkanapén, a kandallón és a Kawai pianínón), majd megáll a báron, melynek polcait látva a whiskymennyországban érezheted magad.

Mert az ismert márkák prémium italai mellett (például Johnny Walker Blue Label, Diplomatico Ambassador, Dom Pérignon vagy Martell Cordon Bleu Cognac) olyan kuriózumokat találsz, mint a Bunnahabhain Ice Cream Shack 1990 Whisky, amit csak nálunk lehet kapni az országban. Ha valódi műkedvelő vagy, akkor szinte biztosan hallottál már róla: ez az, amit Islay szigetén készítettek 1990-ben, azóta pedig piacra dobtak, így vált elérhetővé belőle összesen 306 üveg a világon.

Ezekhez az italokhoz egyedi, Norlan poharakat is találsz a pultban, amelyek az etanol párolgását elnyomva hozzák ki a whisky aromáját, a jéggel szervírozott italok pedig a Rauk Heavy poharakban fogják megmutatni az igazi arcukat.

Persze találsz itt a világ különböző tájairól érkezett konyakot, vodkát, gint, rumot, tequilát és maximális szakértelemmel tárolt borokat is: a borhűtőnk minden polca más hőmérsékleten hűt és párásítja a parafadugókat, hogy azok ne száradjanak ki.

A részleteket nem mindenki láthatja

A Neverland VIP privát szobát a legapróbb részletekbe menően terveztük meg. A szobát a Gombee stúdió tervezte, klasszikus szivarszoba stílusban.Az igényességet és a jó ízlést talán az tükrözi legjobban, hogy rendszeresen megfordulnak itt a Magyarországon forgató hollywoodi színészek, stábok, politikusok és a széles körben ismert magyar hírességek.

A szűk vendégkör minden tagja másért látogat el ide. Van, aki tárgyalni, üzleteket kötni, más szórakozni és néhány órára teljes inkognitóban elvonulni a hétköznapi stressz elől.

Befogadóképesség: maximum 15 fő

Egyéb szolgáltatások: gin&tonic/whiskey/rum/bor/sör/csokoládé kóstoló

Kérdésed van vagy egyeztetnél velünk a Neverland VIP privát szoba részlegről?

Írj nekünk az alábbi címre, és hamarosan válaszolni fogunk! info@neverland.hu

Szeretnéd, hogy elsőként neked szóljunk, ha történik nálunk valami?