Neverland programajánló | Különleges rendezvények

RENDEZVÉNYEK

Egyedi rendezvények és események

Szülinapok

Akár 10, akár 120 fővel tervezitek az ünneplést – a Neverlandben biztos mindenki jól fogja érezni magát! Egy svédasztalos vagy á la carte vacsora és egy finom gin&tonic után szakácsunk helyszínen készített tortájával vagy egy szabaduló- szobában eldugott itallal/ajándékkal is meglephetitek az ünnepeltet! Magas létszám esetén pedig akár DJ-t és karaoke-t is kérhettek!

Leány-és legénybúcsú

Az utolsó buli a Nagy Nap előtt – ha szeretnéd, hogy a buli is nagy legyen, a Neverland nem fog csalódást okozni! Néhány finom falat és egy nevetéssel teli szabadulószoba játék után (és mellett) a legkülönlegesebb italok közül válogathattok! VIP szobánkban pedig egyedi programokat, vetítést tarthattunk vagy akár egy italkóstolót is szervezünk Nektek!

Céges rendezvények

Termékbemutató? Party a termékbemutató után? Esetleg állófogadás vagy tárgyalás, netán egy nagy bejelentés? Ehhez mind tökéletes helyszínt biztosítunk! Egész este elérhető falatkákkal és személyre szabott italcsomagokkal várjuk a vendégeiteket a profi hangrendszerrel felszerelt színpadnál, vetítővászonnal, projektorral.

Ajánlatot kérek

* minimum 50 főtől hétfő - csütörtök között vagy kizárólagos helyszínbérlésnél

Kíváncsi vagy, milyen programmal vár legközelebb a Neverland Budapesten?

Ezen az oldalon mindig megtalálod, melyik hétre mivel készülünk. Ha szeretnéd, hogy már a program lefixálásának pillanatában szóljunk neked, akkor add meg az e-mail címed (így biztosan nem maradsz le semmiről).

Szeretnéd, hogy elsőként neked szóljunk, ha történik nálunk valami?

NÁLUNK MAXIMÁLIS
BIZTONSÁGBAN LESZEL

FERTŐTLENÍTETT LEVEGŐ

kézfertőtlenítési lehetőség

kötelező maszkviselés a személyzetnek

rendszeres fertőtlenítés