Szülinapi helyszínek

Újabb mérföldkő közeleg az életedben? Hamarosan megint egy évvel öregebb leszel, és már lázasan tervezed, hol fogod elfújni azt a bizonyos gyertyát? Barátod, kedvesed, családtagod szülinapja közeleg, és meglepnéd egy igazán ütős meglepetéssel? Mielőtt elvesznél a budapesti szülinapi helyszínek színes labirintusában, csapj le azonnal a legjobbra: válaszd a Neverlandet! Nálunk izgalmas szabadulószobák, finom ételek, különleges italkínálat, és fergeteges hangulat vár! Akár 10, akár 120 fővel érkezel, megszervezzük életed szülinapját: kérd ajánlatunkat!

A Neverland egyedi színfolt a szülinapi helyszínek között

Valljuk be, igazán felejthetetlen szülinapot szervezni nem kis kihívás. Gyerkőcöknek szánt zsúr ötletekkel tele az internet, de szervezés közben sokakból szakad ki a sóhaj: hol vannak igazán különleges szülinapi helyszínek felnőtteknek?
Ahhoz, hogy megtaláld a választ, elég a Dohány utca 22-24-ig, azaz a Neverland birodalmáig elmenned! Ha nem tudsz dönteni, hogy a szülinapi buli fénypontja egy izgalmas csapatjáték, egy finom vacsora, egy fancy koktélozás vagy egy exkluzív italkóstoló legyen, mi megszabadítunk a dilemmától – nálunk mindent megvalósíthatsz!

Miért érdemes nálunk ünnepelni?

Izgalmas szabadulószobák 

A szabadulószobákban az a jó, hogy egy órára kiszakadhatsz a valóságból. A Neverland fordulatos, lenyűgözően élethű játékain keresztül a szülinapi helyszínek tárháza egészen extra opciókkal is kiegészül: az ünneplést berobbanthatod a Harry Potter-féle varázslóiskolák világában, egy zárt osztályról való szabadulással, egy azték sírkamrában, vagy épp a csernobili katasztrófa hőseként. Extra tipp: ha szeretnétek, hogy az ünnepelt a szabadulószoba egyik kihívásaként találja meg az ajándékát, ezt is szívesen megvalósítjuk!

Változatos vacsora opciók

Nálunk mindenki megtalálja, amit szeret: igazi nemzetközi konyhát viszünk. A magyar, az olasz, az amerikai és a francia konyha legkedveltebb fogásait kínáljuk – hogy a szülinap minden ízében tökéletes legyen. Ha nálunk szervezed rendezvényedet, büféasztalos és á la carte lehetőségek közül is választhatsz.
Ételérzékenyként sokan úgy érzik, nehéz igazán biztonságos lehetőséget választani a szülinapi buli helyszínek között. A Neverlandnél az egyedi igényekre is odafigyelünk: ha a foglalásnál előre jelzed kéréseidet, egyedileg összeállított mentes ajánlatot is biztosítunk.

A legbulisabb szülinapi helyszínek élvonalában 

A szülinapi helyszínek közül mindenki azt választja a legszívesebben, ahol a játék, beszélgetés, evés-ivás után igazán önfeledten lehet szórakozni. Jó hírünk van: a Neverland a szabadulószobák mellett az itt tartott fergeteges szülinapokról is híres! Az aktuális rendezvényhez csatlakozni nálunk mindig jó ötlet – de ha nagy létszámmal érkeztek, saját DJ-t és karaoke-t is kérhettek.

Pazar italkínálat

A szülinapi koccintás önmagában is öröm – főleg, ha a pohárban a kedvenc italod van, a lehető legjobb minőségben! A Neverland olyan születésnap helyszín, ahol a kiváló hazai borok és kézműves sörök mellett különleges koktélokat és selymes whiskey-ket is kóstolhatsz. Inkább gin-tonikos típus vagy? Bárunkban találod a város egyik legszélesebb kínálatát ebben a műfajban!

A Neverland a legkönnyebben megközelíthető szülinapi helyszínek egyike 

Egy Neverlandben tartott szülinapon akkor sincs probléma, ha senkinek nincs kedve vezetni: tömegközlekedéssel ugyanis szupergyorsan ls egyszerűen megközelíthetőek vagyunk. Akár a Deák Ferenc téren, a Ferenciek terén, az Astorián vagy a Kálvin téren szállsz le, maximum 10 perc séta alatt célba is érsz!

Kérdésed merült fel rendezvény lehetőségeinkkel vagy a helyszínnel kapcsolatban? Szeretnél minden részletet tudni, hogy a szülinapi buli a lehető legtökéletesebb legyen? Keress minket elérhetőségeink egyikén: jó fej kollégáink örömmel segítenek

Neked ajánljuk

Ajánlatot kérek

A la carte étel- és italfogyasztás is igényelhető. Ebben az esetben árajánlatot nem tudunk adni, az étlap és itallap honlapunkon elérhető.
A la carte ételfogyasztást 15 fő feletti társaságnál érdemes előre egyeztetni.
* kizárólag VIP termünkben vagy teljes helyszínbérlésnél tudjuk biztosítani
** kizárólag teljes helyszínbérlésnél tudjuk biztosítani

Az űrlap kitöltése még nem jelent végleges foglalást, csak árajánlatkérést. 

Az ajánlatkérésre hétköznapokon 10:00-18:00 között tudunk válaszolni.

Céges rendezvényeinkre való tekintettel 18 év alatti születésnapot vendéglátórészünkön nem tudunk fogadni, azonban szabadulószobáinkba továbbra is sok szeretettel várjuk a gyermekeket! Megértéseteket köszönjük!

* kizárólag teljes helyszínbérlésnél tudjuk biztosítani
A la carte ételfogyasztást 15 fő feletti társaságnál érdemes előre egyeztetni.
A la carte étel- és italfogyasztás is igényelhető. Ebben az esetben árajánlatot nem tudunk adni, az étlap és itallap honlapunkon elérhető.