Horror szabadulószoba

A horrorfilmek rajongója vagy? Eljátszottál már a gondolattal, hogy szerepelj egyben? A Neverland horror szabadulószoba játékaival tesztelheted, túlélnél-e egy képernyőket is felülmúlóan rémisztő helyzetet! Négy, különbözően izgalmas és ijesztő opciónk bármelyikét választod is, garantáltan felejthetetlen élményben lesz részed. Foglalj nálunk még ma!

A Neverland horror szabadulószoba opciói

Videó lejátszása

Skizofrén sorozatgyilkos

 Figyelem: 16 éven aluliak, szívbetegségben vagy klausztrofóbiában szenvedők, illetve kismamák számára nem ajánlott! 

Te ki tudnál szabadulni egy vérszomjas őrült karmai közül? A Skizofrén sorozatgyilkos horror szabadulószoba kínálatunk legdermesztőbb opciója – a hidegrázás és az adrenalinfröccs egyaránt garantált! 

Játékidő: 60 perc
Mennyien vehettek részt a játékban? 2-8 fő, de minimum 4 főtől ajánljuk
Mennyire nehéz? 4/5, 2-3 fő esetén 4.5/5
Hány éves kortól ajánljuk? 16 éves kor felett
Játék nyelve: magyar, angol
Figyelem: A SZOBÁBAN MEGRÁZÓ ELEMEKKEL TALÁLKOZHATTOK: TRÁGÁR NYELVEZET, SZEXUALITÁS, ERŐSZAK, VÉR, BEZÁRTSÁG.

Azték sírkamra

Egyre fogyatkozó napsugár, egy rejtélyes betegség, egy titokzatos gyógyító kristály – és napi egy emberáldozat. Ha szeretnéd elkerülni, hogy ma te végezd az oltáron, segíts megtörni az aztékokat sújtó átkot!

Játékidő: 60 perc
Mennyien vehettek részt a játékban? 2-7 fő
Mennyire nehéz? 3/5
Hány éves kortól ajánljuk? 16 éves kor felett
Játék nyelve: magyar/angol

Videó lejátszása
Videó lejátszása

Zárt osztály

Gumiszobába kerültél, pedig nem vagy őrült – de ha tovább folytatódnak a rajtad végzett kegyetlen kísérletek, talán rövidesen azzá válsz… Szerencsére adódik egy soha vissza nem térő lehetőséged: az ijesztő szabadulószoba falai között kiderül, élni tudsz-e vele!

Játékidő: 60 perc
Mennyien vehettek részt a játékban? 2-7 fő
Mennyire nehéz? 3.5/5
Hány éves kortól ajánljuk? 14 éves kor felett
Játék nyelve: magyar/angol/francia

Rácsok mögött

Mit tennél, ha igazságtalanul elítélnek – és az ügy odáig fajul, hogy már csak egy órád van hátra a kivégzésig? Mi a helyedben menekülnénk – szabadulószobánkban kiderül, sikerülne-e!

Játékidő: 60 perc
Mennyien vehettek részt a játékban? 2-7 fő
Mennyire nehéz? 4/5
Hány éves kortól ajánljuk? 10 éves kor felett
Játék nyelve: magyar/angol/francia

Videó lejátszása

Horror szabadulószoba: ezért érdemes a Neverlandet választani

Élethű kialakítás, garantált borzongás 

Nincs is hervasztóbb, mint egy ügyetlenül megcsinált, gagyi horrorfilm – ez pedig a szabadulószoba műfajára is igaz. A Neverland termein keresztül nemcsak egy hétköznapi játékba, hanem tényleg egy másik világba léphetsz be! Nálunk valóban rettegéstől gyöngyöző homlok és adrenalintól kiélezett üzemmód vár rád – és ha elég ügyes vagy, a végén annál katartikusabb lesz a sikerélmény.

Nálunk több nyelven is megrémülhetsz 

Külföldi barátaidnak, munkatársaidnak is szeretnéd megmutatni, milyen egy igazán hajmeresztő horror szabadulószoba Budapest belvárosában? A nyelvi különbségek nem jelentenek akadályt: minden játékunk teljesíthető angol nyelven is. Horror szabadulószobáink közül kettő (Zárt osztály, Rácsok mögött) pedig francia nyelven is elérhető!

Egy kis lazítás a horror szabadulószoba után?

A szabadulószoba horror sztorikat idéző élményei után jólesik majd kicsit kiengedni a gőzt – a Neverland pedig erre is tökéletes helyszín! Nálunk fergeteges bulik várnak, ráadásul a tánc mellet akár karaoke mikrofonba is beleénekelheted a benned szunnyadó feszültséget.

Ijesztően finom ételek és italok

Egy horror szabadulószoba túlélőjeként igazán megérdemelsz egy finom vacsorát! A Neverland éttermében a magyar, az amerikai, az olasz és a francia gasztronómia ízletes fogásait kínáljuk. Bár részlegünkön pedig koccinthattok is a szabadulásra egy különleges koktéllal, borral, kézműves sörrel, vagy akár gin-tonikkal – hogy csak néhány tételt említsünk színes itallapunkról.

Kérdésed merült fel szabadulószobáinkkal kapcsolatban? Rendezvényt szeretnél nálunk lebonyolítani? Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén: örömmel segítünk!

Neked ajánljuk

nézz szét további szobáink között