Élmény ajándékba

Élmény ajándékba? Adj Neverland kalandot ajándékba: szülinapra, névnapra, évfordulóra, karácsonyra, vagy bármilyen eseményre tökéletes választás!

Neverland élmény ajándékba 

Mind ismerjük azt az érzést, amikor egy barátunk vagy családtagunk születésnapja közeleg és ötletünk sincs, hogy mit vegyünk neki. Egy újabb felesleges tárgyi ajándék úgyis csak ott fog állni valamelyik szekrény mélyén. Ehelyett ideje élményt ajándékozni, hiszen az együtt töltött idő mindennél értékesebb. A Neverland szabadulószobák nyújtotta kaland kicsiknek és nagyoknak egyaránt hatalmas élmény.

Nemcsak szülinapra, hanem bármilyen alkalomra tökéletes egy szabaduló szobás élmény ajándékba. Akár a legény- vagy lánybúcsút is tarthatjátok nálunk, de évforduló vagy sikeres vizsga megünneplésére is alig találhatsz megfelelőbb helyszínt.

Élmény ajándéka VIP szobával 

Bármilyen alkalomból is jöttök el hozzánk, a sikeres szabadulást mindenképp meg kell ünnepelnetek étterem és bár részlegünkön. Sőt, ha szeretnétek inkább egy saját, privát szobában ünnepelni, azt is megtehetitek. Ebben az esetben az italokat és harapnivalókat is ott fogyaszthatjátok el.

A Neverland VIP szobájában teljesen magatokra maradhattok, így még inkább éreztethetitek az ünnepelttel, hogy érte vagytok itt. Foglaljátok le a Neverland privát szobáját, kérjétek oda az italokat és már mehet is a magán party!

Különleges italkínálattal várunk 

A Neverlandben még a bár sem átlagos. Italkínálatunkban ugyanis a világ minden pontjáról származó különleges gineket, whiskyket, vodkákat és rumokat kóstolhattok meg. Azokat pedig, akik nem igazán vannak oda a tömény italokért, fantasztikus kézműves és márkás sörökkel, borokkal és koktélokkal várjuk.

Egyáltalán nem iszol alkoholt? Sebaj! Baristáink gondos odafigyeléssel készítik el neked a kávét. Természetesen válogathatsz különböző frissítő üdítők közül is.

 

Élmény ajándékba Budapest szívében 

Bármivel is érkezel, könnyen és gyorsan megtalálsz minket. Tömegközlekedéssel a Kálvin tértől, Ferenciek terétől, Astoriától és Deák Ferenc tértől is mindössze 10 perc sétára vagyunk, a Dohány utcában. Ha te is a MOL Bubi kedvelők között vagy, akkor azzal is bátran jöhetsz, hiszen le tudod tenni a közelben, a sikeres szabadulás és ünneplés után pedig haza tekerhetsz.

Saját autóval is érkezhetsz, hiszen vannak parkolóhelyek közvetlenül a Neverland bejáratánál. Ebben az esetben azonban figyelj arra, hogy reggel 8.30 és este 20.00 között fizetős a parkolás.

 

Totális meglepetés 

Nem szeretnéd előre lelőni a poént egy ajándékutalvánnyal? Ezt is megértjük. Derítsd ki, mikor ér rá a társaság, és foglalj szabadulószobát és asztalt a Neverlandbe! A kijelölt dátumon pedig vedd rá az ünnepeltet, hogy veletek tartson. Ha pedig szeretnétek őt megajándékozni, mi szívesen elrejtjük azt a kiválasztott szobában, így nemcsak a szoba rejtélyét kell megoldania, de az ajándékát is meg kell találnia.

Evés, ivás, szórakozás 

A Neverland célja, hogy a hozzánk érkezőknek teljes élményben lehessen része. Hogy mit jelent ez pontosan? Mi nem csak egy szimpla „szabadulószobás hely” vagyunk. A Neverlandben lehetőségetek van a sikeres szabadulást, vagy bármilyen más eseményt megünnepelni. Mindezt mennyei ételekkel és különleges italokkal tehetitek meg.

Állatbarát hely vagyunk 

Akár csak a szabadulószobákat szeretnétek kipróbálni, akár egybekötnétek egy finom ebéddel vagy vacsorával, no meg néhány pohár itallal, szőrös kisbarátod veled tarthat. A szabadulószobákban segíthet a kijutásban, de éttermünkbe is bátran behozhatod. Így ő sem marad ki a kalandból és pár finom falat is biztos jut majd neki.

Élmény ajándékba

Neked ajánljuk

nézz szét további szobáink között