7 SZABADULÓSZOBA BUDAPEST

Szabaduljatok ki (és fel)

Amint becsukódik mögöttetek az ajtó és meghallgattátok a háttérsztorit, kezdetét veszi a „játék”. Őszinték leszünk, ezt lehet, hogy nem fogjátok minden pillanatban szórakoztatónak találni, mert a szorult helyzetből 60 percetek van kiszabadulni és ebben csak egymásra számíthattok. (Na jó, ránk is, mert ha teljesen tanácstalanok vagytok, kérhettek tőlünk egy kis útbaigazítást.)

7 szabadulószoba Budapesten, választható játéknyelv (HU, EN), stílusos várótér

NEKTEK MELYIK SZABADULÓSZOBA SZIMPATIKUS?

Videó lejátszása

AZTÉK SÍRKAMRA

Az utolsó esély

A Nap ereje fogyóban. A hosszú és hideg éjszakában egy betegséget hozó szellem leselkedik. Minden nap emberáldozatot kell bemutatnunk, amíg a Nap sugarai elég erősek nem lesznek, hogy elűzzék a rémet! Addig is betegeinken nem segíthet más, csak a gyógyító kristály, melyet a letűnt nagy királyok őriznek piramisukban. A gazemberek, akik fejünkre hozták az átkot, már elbuktak. Önkéntesekre van szükségünk! Aki kudarcot vall, az oltáron végzi! Ki lesz olyan bátor, hogy bemerészkedjen a sírkamrákba?

Játékidő: 60 perc
Mennyien vehettek részt a játékban? 2-7 fő
Mennyire nehéz? 4/5
Hány éves kortól ajánljuk? 16 éves kor felett
Játék nyelve: magyar/angol

⚠️ Ebbe a szobánkba NEM tudtok magatokkal italt bevinni, így érdemes korábban érkezni, hogy tudjatok koccintani egyet!

RÁCSOK MÖGÖTT

Szökés a vesztőhely elől

Rossz hírünk van: szinte teljesen kifogytatok az időből. Elérkezett az a pont, amikor az ügyvédetek már tehetetlen és nem is mer elétek állni azzal, hogy éppen a vesztőhelyeteket készítik elő. Az utolsó lehetőségetek a szökésre az az egy óra, amíg az őrök megbeszélik a börtönigazgatóval a kivégzésetek részleteit.
Igen, ez egy börtön szabadulószoba.

Játékidő: 60 perc
Mennyien vehettek részt a játékban? 2-7 fő
Mennyire nehéz? 4/5
Hány éves kortól ajánljuk? 10 éves kor felett
Játék nyelve: magyar/angol/francia

Videó lejátszása
Videó lejátszása

ZÁRT OSZTÁLY

Szabadulás az őrültek házából

1956-ot írunk, ti pedig egy kísérlet szerencsétlen áldozatai vagytok. Egy gumiszobába vagytok bezárva – már az idejét sem tudjátok, mióta – és minden nap kemény gyógyszerekkel tömnek, kínoznak titeket. Úgy tűnik, ez a szerencsenapotok, mert egy baleset miatt minden dolgozót összehívnak (ami egyúttal vissza nem térő alkalom a szabadulásra).

Játékidő: 60 perc
Mennyien vehettek részt a játékban? 2-7 fő
Mennyire nehéz? 3.5/5
Hány éves kortól ajánljuk? 14 éves kor felett
Játék nyelve: magyar/angol/francia

MÁGUSPRÓBA

Az utolsó máguspróba

Varázslótanoncként elérkeztetek az utolsó és egyben legnehezebb kihíváshoz: meg kell találnotok egy receptet (talán mondanunk sem kell, hogy egyáltalán nem lesz egyszerű feladat). Egy veszélyes bájitalról van szó, aminek rossz kezekbe kerülése végzetes következményekkel jár – ám ha sikerrel jártok, nem marad el a jutalmatok, ha a varázslós szabadulószobát választjátok. Ha szereted a Harry Potter film hangulatát, ezt a szobát mindenképp ki kell próbálnod!

Játékidő: 60 perc
Mennyien vehettek részt a játékban? 2-7 fő
Mennyire nehéz? 4.5/5
Hány éves kortól ajánljuk? 10 éves kor felett – tökéletes családi játék!
Játék nyelve: magyar/angol/francia

Videó lejátszása
Videó lejátszása

VADNYUGATI RABLÁS

Fogd a szajrét és fuss!

A Vadnyugat íratlan szabályait kell követnetek, ha menteni akarjátok a bőrötöket. A szabad választásotokat sutba dobva kell segítenetek egy rablásban – méghozzá a seriffhelyettesnek. Ha megtaláljátok és lenyúljátok a dohányt, minden rendben lesz, de ha nem… akkor nektek szó szerint lőttek. A jó hír, hogy egy óráig csak a tiétek a terep és az sem gond, ha recseg a talpatok alatt a padló, de amint lejár az időtök a legkisebb nesszel is a halálos ítéleteteket írjátok alá. Vadnyugati szabadulószoba.

Játékidő: 60 perc
Mennyien vehettek részt a játékban? 2-7 fő
Mennyire nehéz? 4.5/5
Hány éves kortól ajánljuk? 10 éves kor felett – tökéletes családi játék!
Játék nyelve: magyar/angol/francia

CSERNOBIL

Mentsétek meg Európát

Robbanás rázza meg a termet, alig bírtok talpon maradni. Rádióadás zúgására lesztek figyelmesek. Feszült másodpercek telnek el és ti kétségek közt őrlődve várjátok, megtalálnak-e titeket vagy elpárologtok egy újabb robbanásban. Végre beszédre lesztek figyelmesek. Orosz. Nem ismeritek a nyelvet, de megértitek a lényeget. A mérnököknek is segítségre van szüksége. Lehetetlennek tűnik, de most rajtatok, laikus erőmű-látogatókon múlik, fél Európa sorsa. Csernobil szabadulószoba.

Játékidő: 60 perc
Mennyien vehettek részt a játékban? 2-7 fő
Mennyire nehéz? 4/5
Hány éves kortól ajánljuk? 10 éves kor felett
Játék nyelve: magyar/angol

⚠️ Fontos! Csernobil témánk az Űrhajó szobánk helyére épült, és néhány játékot megőriztünk abból a játékmenetből. Ha az elmúlt 1 évben jártál az Űrhajónkban, nem ezt a szobát javasoljuk.

team building Budapest
Videó lejátszása

SKIZOFRÉN SOROZAT-
GYILKOS

 Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott!  

Menekülés a gyilkos karmaiból

Amikor levettétek fejetekről a fekete vászon zsákokat, hiú remény kélt bennetek, hogy mindjárt vége a rettegésnek. Nem is tévedhettetek volna nagyobbat! Elemi borzongás fogott el titeket, ahogy körbenéztetek a koporsónyi cellában. Csapatotok felének nyoma veszett. Az őrült emberrabló már lehet végzett is velük. A gondolattól felkél bennetek az élni akarás és kétségbeesve keresni kezditek a kiutat.

Játékidő: 60 perc
Mennyien vehettek részt a játékban? 2-8 fő, de minimum 4 főtől ajánljuk
Mennyire nehéz? 3.5/5, 2-3 fő esetén 4/5
Hány éves kortól ajánljuk? 16 éves kor felett
Játék nyelve: magyar, angol
Figyelem: A SZOBÁBAN MEGRÁZÓ ELEMEKKEL TALÁLKOZHATTOK: TRÁGÁR NYELVEZET, SZEXUALITÁS, ERŐSZAK, VÉR, BEZÁRTSÁG.

Szívbetegségben vagy klausztrofóbiával szenvedőknek, illetve kismamáknak nem ajánljuk!

A NAGY PÉNZRABLÁS

HAMAROSAN! 

Játékidő: 60 perc
Mennyien vehettek részt a játékban? 2-7 fő
Mennyire nehéz? 4/5
Hány éves kortól ajánljuk? 10 éves kor felett
Játék nyelve: magyar/angol

SZABADULÓSZOBA ÁRAK

2 játékos esetén 7000 Ft/fő

3 játékos esetén 5500 Ft/fő

4 játékos esetén 4500 Ft/fő

5 vagy több játékos esetén 4000 Ft/fő

GYAKRAN ISMÉTELT SZABADULÓSZOBA KÉRDÉSEK

Mikor kell odaérnünk?

Arra kérünk, érkezz 15 perccel a játék kezdési ideje előtt, mert egy-két apróságot el kell intéznünk még előtte; mint például a szabályok ismertetése és a táskák elpakolása zárható szekrényeinkben. A lefoglalt 60 perces játékotok pontosan fog kezdődni, ezt kérlek tartsátok tiszteletben.

Mi történik, ha késünk a játékunkról?

A játék pontosan, a lefoglalt időpontban kezdődik és természetesen kezdhetitek később, de akkor kevesebb időtök is marad, mivel utánatok már érkezik a következő csapat. Ne feledkezz meg a játék előtti műveletekről sem (waiver és szabályok megismerése, lepakolás, italrendelés), emiatt kérjük, érkezz minimum 15 perccel korábban!

Hány éves kortól lehet játszani?

Szabadulószobáinkban a legfiatalabb játékos 3 hónapos volt és remekül kipihente magát az apuka hátán! Foglalásnál láthatjátok, melyik szobáinkat ajánljuk leginkább, ha gyermekkel érkezik a csapat, de a Zárt Osztály és Skizofrén Sorozatgyilkos kivételével mindegyik családbarát! Fizetni 6 éves kortól szükséges, 12 éves kor alatt pedig csak szülői kísérettel lehet részt venni a játékban.

Kutyával szabadulhatunk?

Igen! Amennyiben négylábú barátotok már szobatiszta, ő is veletek tarthat a szabadulószobába!

Szabadulószoba árak

2 fő esetén 7000 Ft/fő a játék ára, 3 fő esetén 5500 Ft/fő, 4 fő esetén 4500 Ft/fő, 5 főtől pedig egységesen 4000 Ft/fő áron bármelyik játékszobát választhatjátok!

Milyen nyelven elérhetőek a szabadulószoba játékok?

Jelenleg 4 szobánk magyar, angol és francia nyelven is elérhető. A Csernobil, Skizofrén Sorozatgyilkos és Azték Sírkamra szobánk egyelőre még csak magyarul és angolul.

Hogyan működik az aznapi szabadulószoba foglalás?

Szabadulószobát aznapra is egyszerűen foglalhattok online, a játékok elérhetőségét valós időben láthatjátok a foglalási rendszerben. Amint foglaltatok, egy visszaigazoló emailt fogsz kapni minden információval, amire szükséged lesz. Ha nem kaptál visszaigazoló emailt, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@neverland.hu email címen.

Hogyan működik a lemondási, és az újrafoglalási rendszer?

Úgy tudod törölni a foglalásodat, hogy válaszolsz a visszaigazoló emailre és leírod, hogy le szeretnéd mondani. Ha online bankkártyával fizettél akkor azt javasoljuk inkább, hogy foglald át egy másik időpontra, hiszen nem áll módunkban visszatéríteni a játék árát. Minden vásárlás végleges.

Rendben van a szabadulószoba foglalásom? Honnan tudhatom ezt meg?

Amint foglaltál, egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni a foglalásod részleteivel. Ha nem kaptad meg, vedd fel velünk a kapcsolatot az escaperoom@neverland.hu e-mail címen.

Több szabadulószobát is lehet foglalni egyszerre?

Igen, van lehetőség több szabadulószobát foglalni, kattintsatok erre a linkre: több szabadulószoba foglalása.

Mikor jó több szobát foglalni?

• Ha házibajnokságot szeretnétek, és több csapatban jöttök. Egymással versenyeztek, ki milyen gyorsan tudja megoldani az aktuális szobát.
• Egész egyszerűen 1 szoba nem szoba, egymás után több játékot is ki tudtok próbálni!

A létesítmény akadálymentes kialakítású?

Sajnáljuk, de a hely nem közelíthető meg tolószékkel mivel a budapesti Neverland szabadulószoba történelmi helyszínen található a Dohány utcában és így nem módosítható. Elnézést az okozott kellemetlenségért.

Szeretnénk vállalati rendezvényt vagy nagyobb csapatépítő játékot szervezni. Megoldható?

Imádjuk a céges csapatépítő rendezvényeket! 7 szabadulószobánk van, amiben összesen akár 45-55-en is tudtok egy időben játszani. Minden Játékmesterünk nagy tapasztalattal rendelkezik és abszolút vevők vagyunk arra, hogy a saját ízlésetekre szabjuk a csapatépítő programot akár ízletes ételeinkkel és izgalmas italainkkal kiegészítve. Nézz körül a Csapatépítő oldalunkon és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szép kártyát elfogadtok?

Igen! Elfogadunk OTP, K&H és MKB Szép kártyát is!

Van parkolási lehetőség?

Parkolni a Neverland előtt az utcán van lehetőségetek. Hétköznap reggel 08:30 és este 20:00 között fizetős időszak van. Parkolózóna kódja: 3071

Szeretnéd, hogy elsőként neked szóljunk, ha történik nálunk valami?