Garantált boldogság: 3 felejthetetlen szülinapi ajándékötlet

Ahogy telik az idő, egyre nagyobb kihívást jelent valami frappáns újdonsággal megajándékozni szeretteinket. Ha igazán emlékezetes és örömteli pillanatokat szeretnénk okozni nekik, kreativitásunkat is munkába kell állítanunk, cikkünkben most három olyan szülinapi ajándékötletet hoztunk, amellyel ezen a “problémán” segítünk.

 

A koktélozástól az izgalmas szabadulószobáig három olyan tippet gyűjtöttünk össze, mely nemtől és kortól függetlenül szinte mindenkinek mosolyt csal az arcára.

 

Ti is tapasztaltátok, hogy ahogy idősödünk, egyre nehezebben tudunk egymásnak ajándékot választani? Hiszen lassan már “mindenünk” megvan, nem szeretnénk egymást felesleges tárgyakkal, készülékekkel traktálni, de mindenképp szeretnénk megemlékezni a jeles napról. 

 

Kreatív szülinapi ajándékötlet: koktélozás

 

Elegáns és egyedi szülinapi ajándékötlet egy koktélozós este valamilyen különleges helyszínen. Akkor is az, ha valaki nem fogyaszt alkoholt, hiszen manapság alkoholmentes koktélokból ezer meg egyfélét alkottak meg a magyar és külföldi koktélmesterek. Ha van kedvencünk, kóstolhatjuk azt egész este, ha nincs, kérhetünk ízelítő “menüsort” a hely által ajánlott italokból. 

 

Ketten, hárman, de akár egy egész baráti társaság is hódolhat a kreációk élvezetének, és akár gyerekkel is ellátogathatunk egy koktélos helyre, ha azt a helyszín nem tiltja.

 

Szabadulószoba: kalandra fel!

 

Az élet – többnyire – egy izgalmas kaland, miért ne csempészhetnéd be ezt az izgalmat egy szülinapi ajándékötletbe is? A szabadulószoba olyan ajándék, mellyel a barátokat és a családot is összehozhatod. Élvezzétek a közös problémamegoldást, kincskeresést és rejtélyfejtést, miközben egy izgalmas történet részeseivé váltok. A különböző tematikájú – például börtön, azték világ és még sorolhatnánk – szobákban különleges feladványokat, kvízeket kell megoldanotok, és fontos az összehangolt munka is annak érdekében, hogy meghatározott időn belül kiszabadulhassatok. 

 

Ha nem tudod eldönteni, hogy az ünnepelt milyen fajta szabadulószobát élvezne a legjobban, sok helyen lehetőséged van ajándékutalványok vásárlására, melyet a megajándékozott a szívének kedves programra válthat be.

 

Gasztroemlék: vacsora

 

Alighanem mindenki szereti a hasát, így ha ínyenc ajándékozottról van szó, egy vacsora jó ötlet és maradandó élmény lesz születésnapjára. Mit kell ehhez tenned?

 

  • Keress egy vagány helyet, ahol tudtok privát termet is foglalni, hogy ne zavarjon senki és ti se zavarjátok a többi vendéget.
  • Nézd át a menüsort, hogy a társaság minden tagja tudjon választani a kínált ételek és italok közül.
  • Ne feledkezz el az allergiákról, ételérzékenységről és egyéb étkezési igényekről.
  • Kérj árajánlatot és menüajánlatot, hogy el tudjátok dönteni, megfelel-e a hely mindenkinek.
  • Érdeklődd meg, hogy tudtok-e vinni dekorációt, zenét, születésnapi tortát, vagy az étterem biztosítja mindezeket.
  • Annak is érdemes utánajárni, hogy van-e foglaló, vagy minimális fogyasztási összeg, esetleg valamilyen kedvezmény.
  • Foglald le a helyszínt!
  • Érkezzetek időben és élvezzétek az ott töltött időt!

 

Bármelyiket is válaszd, a lényeg, hogy a születésnapos igényei, személyisége legyen a szülinapi ajándékötlet középpontjában és nem lesz gond!

 

Ha kérdésed lenne a szabadulószobával kapcsolatban, keress fel minket elérhetőségeinken!