Neverland szórakoztató centrum csapattagjaként rendkívül fontosnak tartom a szabadulószoba vélemények gyűjtését és dokumentálását.

Vendégeink között számtalanul fordulnak elő olyanok, akik nem először járnak már nálunk – hanem visszatérő vendégeink és bizton állítom, hogy ennek oka nem csak a pozitív ügyfél elégedettség – hanem ennek rendszeres és alapos láttatása a világ számára. 

Miért fontosak a vélemények?

A vélemények szabadulószobáinkról ténylegesen visszaadnak valamit abból az élményből melyet átélhetsz a játékaink alatt. Természetesen 100%-ban úgysem lehet ezek a tapasztalatok alapján teljes képet alkotni arról, hogy mi is zajlik egy kiszabadulni vágyó ember fejében és érzelem világában – de egy biztos, hogy kiszabadulni – ezáltal felszabadulni nagyon kellemes. Pláne, ha a környezet eredeti és az időtöltés tartalmasnak ígérkezik 🙂

Miért fontosak számodra a vélemények?

Amikor beütöd a gugliba, hogy szabadulószoba vélemények – nyílván több szempont vezérelhet:

  • szeretnéd megúszni a gagyi, szabadulós szobának nevezett csoportos gyötrődéseket
  • szeretnél jól szórakozni, mert hallottad – hogy másoknak milyen klassz élményeket adott egy-egy szabadulás
  • csak szeretnél legálisan 60 percig összezárva lenni valakivel – aki ezt még nem is sejti? 🙂
  • kíváncsi vagy, hogy a kis munkatársi csapatod hogyan tud együttműködni egy szabaduló szobában?
  • vagy csak szeretnéd látni a családod arcán a felszabadult jókedvet és derűt?

Ki tudja ?…..

A szabadulószoba vélemények választ adhatnak számodra ezekre és még ki tudja hányféle kérdésre. 

Miért fontosak számunkra a vélemények?

Mindannyiunk nevében mondhatom nyugodtan, hogy a mi szakterületünk sem különbözik másokétól a tekintetben hogy működésünk motorját adja az ügyfél elégedettség. Amennyiben örömet tudtunk szerezni a számodra a szolgáltatásunkkal –  az nekünk aranyat ér. És nem csak anyagilag, hanem érzelmi területen egyaránt. Szabaduló szobában szerzett élményedet gondolom, Te is szívesen megosztanád másokkal akik szintén a szabadulószoba véleményének után kutatnak!

A másik fontos szempont, hogy nehéz nekünk a Te fejeddel gondolkodni. Arra gondolok, hogy a legtöbb és legjobb fejlesztési ötleteinket a szabadulószoba véleményeknek köszönhetjük. Bár büszkék vagyunk arra, hogy e cikk írásakor csupán a google felületén 1119 vélemény után  4,9-re értékeltetek bennünket a maximálisan adható 5 pontból – azonban megkapjuk tőletek azokat az infókat is, hogy min kellene javítanunk.

Rendívül hálásak vagyunk mind a két véleményért, mert mint mondtam ez számunkra aranyat ér! 

Tapasztalatok – vélemények

Szeretnék neked itt is mutatni párat a szabadulószoba vélemények közül, de a google felületén ezek eredetijét itt találod :

Az űrhajós szobában voltunk. 2 felnőtt, 2 gyermek (10-12). Időben kijutottunk, a srácok nagyon élvezték, maguktól is oldottak meg feladatokat. Baromi jól szórakoztunk. 5 csillag

Csodálatos élmény volt a srácokkal. 👑 Modern és menő volt a szabadulószoba amiben jártunk. Az italok zseniálisan vannak készítve és az étel is 5 csillagos.🥃🍖🥓👍 Köszönjük, jövünk máskor is!!!❗😄

Nagyon hangulatos hely, ízléses berendezéssel. Kedves személyzet. A zárt osztály nevű szabaduló szoba is nagyon szuper volt. Még biztos visszatérünk több szabadulásra. Számomra 10/10, csak ajánlani tudom!

A staffnak 5 csillag,segítőkészek és rendesek 🙂 Mi a varázslós pályàt nyomtuk 4 fővel,kíhívás is megvolt és a pálya interaktív,a hely/mosdó kultúràlt takarított és mèg a személyzet is jófej szóval megérdemlik az 5 csillagot!!!

Három szabadulószobában jártunk náluk, mindhárom egyedülálló élmény volt! Közös tulajdonságaik közé tartozik az igényesség, részletesség, gyönyörű díszletek. Nagyon egyedi megoldások is vannak, amelyeket más szabadulószobákban egyáltalán nem láttam, de nem szeretnék spoilerezni. 😀 A pizza, és az italok is nagyon finomak 🙂

A díszlet a berendezés az egész Neverland létesítmény kiemelkedően páratlan az eddigi szabaduló szobákat látva. Nagyon jól éreztük magunkat, nyugodt szívvel ajánljuk akik nem tudnak dönteni mit válasszanak! Biztos, h visszatérünk és nem csak a “Rácsok mögé…” :-)))

Nagyon jó élményben volt részünk. Egymás után két szobát is kipróbáltunk. Az egyik jobb volt, mint a másik. A játékmesterek nagyon kedvesek, segítőkészek. A felszolgálók szintén. Mintha törzsvendégek lettünk volna. A pizza az egyik legjobb volt, amit valaha ettünk. Csak ajánlani tudom ezt a helyet. Mi még biztos, hogy visszatérünk, hiszen még vannak szobák, amiket nem próbáltunk ki. Csillagos 10 – es 🙂

Nagyon köszönjük! 😍

Én is megírom a véleményem, tapasztalatom a szabaduló szobás kalandomról!

Már jártál nálunk? Vagy tervezed, hogy eljössz? Nézz utána te is a szabadulószoba véleményeknek és várunk szeretettel!

google és a facebook oldalainkon egyaránt írhatsz nekünk!

Köszönjük, hogy megosztod! ☺️